Αδωνις Γεωργιάδης: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέτυχε

Αποτυχημένο χαρακτήρισε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την αθλιότητα των προηγούμενων ημερών, όπου άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1, πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απέτυχε επειδή «δρούσε στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε μάλιστα να πει το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κάνοντας λόγο για τον «αρμόδιο υπουργό»

Συνέχισε λέγοντας ότι «ελήφθησαν πρωτοβουλίες από τον κ. πρωθυπουργό, πλέον θα μπαίνει η Αστυνομία στα Πανεπιστήμια, θα φτιαχτεί ειδικό αστυνομικό σώμα στα Πανεπιστήμια και θ’ αλλάξουμε γρήγορα τη νομοθεσία ώστε να γίνουν όλα αυτά τα αδικήματα πολύ βαρύτερα και όλοι αυτοί οι φασίστες οι κόκκινοι της άκρας Αριστεράς θα μπούνε φυλακή. Τελεία και παύλα».

Δηλώσεις ανάλογες των χθεσινών, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στην ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων.

Στην ίδια εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης δεχόμενος κριτική για τα γεμάτα μέσα μαζικής μεταφοράς και την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού, θιγμένος απάντησε ότι δε γίνεται να τα λύσει όλα ο πρωθυπουργός, και διερωτήθηκε «τι είναι ο Μητσοτάκης ο αυτοκράτορας του σύμπαντος»;

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here