Αδιανόητο: Μήνυσαν στη Βονιτσα γονείς τα παιδιά τους επειδή αυτά προσπάθησαν να σταματήσουν τον συζυγικό καβγά!

Οσοι έχουν ζήσει την ενδοοικογενειακή βία και τους καβγάδες γονιών, κατανοούν πολύ καλά τι βίωναν δύο αδέλφια στη Βόνιτσα, που οι ομηρικοί καβγαδες μάνας και πατέρα τα οδήγησαν τελικά σε ακραίες λύσεις.

Συγκεκριμένα ο ηλικιας 51 ετών πατέρας τσακωνόταν άγρια με την 44χρονη μητέρα, οπότε τα δύο παιδιά, γιος και κόρη, ηλικίας 26 και 27 ετών αντιστοιχα, προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Είδαν κι απόειδαν, καθώς οι γονεις συνέχιζαν απτόητοι, οπότε ο γιος έριξε μια ντουφεκιά στον αέρα. Επειδή πάλι δεν ηρεμουσαν, η κόρη βγήκε έξω και άρχισε να καταστρέφει το ΙΧ του πατέρα της.

Τα δυο παιδιά έγιναν δυστυχώς ο «κοινός εχθρός» που ενώνει του αντιπάλους και οι δύο γονείς κατάντησαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα Ακτίου και να υποβάλουν μήνυση εναντίον των ιδιων των παιδιών τους -των παιδιών που ταλαιπωρούσαν και οι δύο με τους ακραίους καβγάδες τους χρόνια ολόκληρα.

Σημιεωτέον ότι τα δύο παιδιά όχι μόνον «ενοχλούνταν» απλώς από τον καβγά, αλλα αγωνιούσαν κιόλας μήπως ο εντονότατος διαξιφισμός εκτραχυνθεί και σε κάτι ακόμα πιο δυσάρεστο ή και μοιραίο για τον έναν από τους δύο γονείς.

Μετά τη μηνυση του τώρα «αγαπημενου» ζευγαριού, τα παιδιά αντιμετωπιζουν κατηγορίες για  παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας  και αναζητούνται για να συλληφθούν…….

Επιτέλους, τώρα που κατάφεραν να διώξουν τα παιδιά τους από το σπίτι, θα μπορουν να τσακώνονται μέ την ησυχία τους

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here