Προς ολοκλήρωση η δημοπράτηση των αδειών-Αγνώστου ταυτότητας drones πάνω από τη ΓΓΕΕ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ξεπέρασε τις 40 ώρες η διαδικασία δημοπράτησης των 4 τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα.

Όπως όλα δείχνουν η διαδικασία βαίνει προς ολοκλήρωση και ανακοινώσεις, καθώς και δηλώσεις των επιχειρηματιών και των εκπροσώπων των σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες, αναμένονται μετά το πέρας της δημοπρασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και οι νικητές των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της δημοπρασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Από το πρωί θυροκολήθηκαν στην ΓΓΕΕ αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων  των σταθμων Star, Alpha, ΑΝΤ1 και Mega που είχαν καταθέσει κατά της διαδικασίας της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών οι οποίες και θα εξεταστούν από το ΣτΕ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Drones πάνω από την ΓΓΕΕ

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά τις 9 το βράδυ καθώς πάνω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης όπου συνεχίζεται με άκρα μυστικότητα, από το πρωί της Τρίτης η διαδικασία της δημοπρασίας για τις 4 τηλεοπτικές άδειες, πέταξαν δύο drones.

Αγνωστο έως τώρα άτομα σήκωσε το πρώτο drone και είτε για να πάρει εικόνες από πρώτο χέρι, είτε για να δει τι θα συμβεί, το έβαλε να πετά πάνω από το κτίριο της ΓΓΕΕ και να περνά έξω από τα παράθυρα του 3ου και 4ου ορόφου!

Το drone που αιφνιδίασε τους αστυνομικούς, έμεινε εκεί για λίγο και στη συνέχεια πέταξε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να μάθει ποιός ήταν ο χειριστής και από που το κατηύθυνε.

Λίγη ώρα αργότερα όμως εμφανίστηκε, νέο μεγαλύτερο drone, αλλά αυτή τη φορά, η Αστυνομία ήταν καλύτερα οργανωμένη και σήκωσε δικό της drone με το οποίο… καταδίωκε τον απρόσκλητο επισκέπτη.

Ενα κανονικό ελικόπτερο της αστυνομίας λίγο μετά τις 9:15 το βράδυ πετούσε πάνω από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης ενώ μέσα στο κτίριο δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη η κρίσιμη δημοπρασία.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here