Αδ. Γεωργιάδης: Τεράστια σκευωρία η Novartis-Μαζικές απελάσεις μεταναστών

Την άποψη του ότι η Novartis είναι μια τεράστια σκευωρία και όποιος την έστησε πρέπει να τιμωρηθεί, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Εενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι. Οσον αφορά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών, τάχθηκε υπέρ της αυστηρής επιτήρησης των συνόρων και των μαζικών απελάσεων όσων δεν παίρνουν άσυλο.

Χαρακτηρίζει επίσης αυτονόητη και σωστή την σκοταδιστική απόφαση του ΣτΕ για το μέθημα των θρησκευτικών το οποίο κατά το Ανώτατο Δικαστήριο πρέπει να μετατραπεί ουσιαστικά σε κατήχηση των χριστιανών ορθόδοξων!

Ειπε ο κ. Γεωργιάδης:

Για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών

«Όπως εξελίσσεται μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Η Κυβέρνηση σωστά κάνει νέα σύσκεψη, μέσα σε δύο εβδομάδες, υπό τον Πρωθυπουργό. Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι μόνη της σε αυτό. Έρχεται η ώρα δύσκολων αποφάσεων. Δεν μπορείς να αφήσεις μια χώρα να καταστραφεί. Πρέπει τα σύνορά μας να προστατευθούν και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απέλασης. Όσοι δεν δικαιούνται το καθεστώς του πρόσφυγα, πρέπει να επιστρέφουν πίσω εντός λίγων ημερών».

Για τη Novartis

«Εξαρχής είπα ότι έχουμε να κάνουμε με μια τεράστια σκευωρία. Προφανώς κάποιος την έστησε και αυτός που την έστησε πρέπει να τιμωρηθεί. Όποιος και αν είναι. Το αν θα βρεθούν ατράνταχτες αποδείξεις και για ποιον, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η διαδικασία θα το δείξει».

Για την απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά

«Το ΣτΕ εξέδωσε μια πολύ σημαντική απόφαση, κατά τη γνώμη μου απολύτως αυτονόητη. Το ΣτΕ είπε αυτό που ορίζει το Σύνταγμα. Το άρθρο 16 γράφει ότι τα σχολεία είναι υποχρεωμένα για τη θρησκευτική και την ιστορική συνείδηση των παιδιών των Ελλήνων. Γιατί διαμαρτύρονται οι κ. Γαβρόγλου και Φίλης;».

Για την παρέμβαση αναστολής πλειστηριασμού α’ κατοικίας

«Ο Υπουργός είναι καλό να παρεμβαίνει για να “ξεκολλάει” μια επένδυση αλλά είναι κακό να παρεμβαίνει για τον φτωχό; Ως Υπουργός είμαι και για τον πλούσιο και για τον φτωχό. Σε όποιον δεν αρέσει οι Υπουργοί να είναι μόνο για τους πλουσίους, να βγει και να το πει. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι για όλους τους Έλληνες».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here