Θύμα αγέλης λύκων ή τσακαλιών η βρετανίδα στη Ροδόπη

Η Βρετανίδα που έχασε τη ζωή της στη Μαρώνεια Ροδόπης εκτιμάται ότι έπεσε θύμα αγέλης λύκων ή τσακαλιών και όχι αδέσποτων σκυλιών. 

Η εξαφάνιση της 62χρονης Σίλιας Χόλινγκγουόρθ, από το Μπράντφορντ του Γουίλτσαϊρ, δηλώθηκε από τους συγγενείς της στις ελληνικές αρχές, την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Χολινγκγουόρθ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους συγγενείς της μετά την επίθεση αλλά το σήμα χάθηκε μαζί με τα ίχνη της.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε το Σάββατο, με εμφανή σημάδια επίθεσης από άγρια ζώα, τσακάλια ή ακόμα και λύκους, δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφινίδης, ;μεταδίδει ο Independent.

Μπορεί τα αδέσποτα σκυλιά να ξεπερνούν, συνολικά, το ένα εκατομμύριο στην Ελλάδα (σύμφωνα με οργανώσεις για την προστασία των ζώων) αλλά ελάχιστα παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά και σε εκείνη την περιοχή είναι συχνή η εμφάνιση λύκων.

Η Σίλια Χολινγκγουόρθ εργαζόταν ως συντονίστρια στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και τον τελευταίο καιρό αφιέρωνε πολύ χρόνο και χρήματα στην υποστήριξη των Σύρων προσφύγων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here