Κλείνει το εργοστάσιο παγωτών στον Ταύρο η Froneri

Να διακόψει τη λειτουργία του εργοστασίου της στον Ταύρο αποφάσισε η Froneri Hellas.

Σε σχετική ανακοινωση αναφέρει:

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η Froneri Hellas είναι ζημιογόνος, η εταιρεία διακόπτει την λειτουργία του εργοστασίου της στον Ταύρο και επαναπροσδιορίζει την οργάνωσή της. Στην απόφαση αυτή οδηγούν επίσης, οι επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες στην αγορά σε συνδυασμό με το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον.

Οι αλλαγές θα επιτρέψουν στην εταιρεία  να είναι βιώσιμη, ελέγχοντας τα κόστη της και αναβαθμίζοντας την εφοδιαστική αλυσίδα προς τον καταναλωτή ώστε να είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα.

Οι αλλαγές που θα υλοποιηθούν θα επηρεάσουν 102 συναδέλφους. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αφοσίωση των ανθρώπων της, έχει φροντίσει με απόλυτη διαφάνεια, ειλικρίνεια και ευαισθησία να τους στηρίξει.

Η ελληνική αγορά θα συνεχίσει να τροφοδοτείται απρόσκοπτα με τα προϊόντα της Froneri Hellas».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσά των «συναινετικών αποχωρήσεων» είναι σημαντικά

Ποια είναι η Froneri Hellas

Η Froneri Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της Froneri International Plc και με  πωλήσεις ύψους περίπου 2,6 δις ευρώ, δραστηριοποιείται σε 22 χώρες. Έχει εγκαταστάσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Φιλιππίνες και Νότιο Αφρική.

Συνεστήθη ως εταιρεία τον Οκτώβριο του 2016 από την κοινοπραξία της Nestlé και της R&R και δραστηριοποιείται στον τομέα του παγωτού, των κατεψυγμένων τροφίμων και των γαλακτοκομικών ψυγείου.

Η Nestlé και η PAI  μετέχουν ισομερώς στο κεφάλαιο της κοινοπραξίας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here