Υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και ο Θ. Θεοχαρόπουλος-Ενέκρινε η ΔΗΜΑΡ την εισήγηση-Με διαγραφή από το ΚΙΝΑΛ τον απειλεί ο Λοβέρδος

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Και η ΔΗΜΑΡ τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος που συνεδρίασε σήμερα, ενέκρινε με ποσοστό 70% την εισήγηση του κ. Θεοχαρόπουλου αποφασίζοντας να στηρίξει την συμφωνία στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εγκρίθηκε με ποσοστό 70% (11 μέλη ψήφισαν ναι και 5 ψήφισαν κατά).

Η θέση αυτή φέρνει τον κ. Θεοχαρόπουλο απέναντι στη γραμμή του ΚΙΝΑΛ που είναι κατά της συμφωνίας.

Ηδη ο Α. Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, μέσω του Σκάι, ανακοίνωσε ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος θα αντικατασταθεί από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας  της Βουλής ενώ προανήγγειλε εμμέσως και την αποπομπή του από την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ!

Πριν λίγες ημέρες η κ. Φώφη Γεννηματά είναι πει ότι δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας στη ψηφοφορία αλλά θα υπάρξουν συνέπειες.

Στην ίδια εκπομπή πάντως στον Σκάι, ο κ. Λοβέρδος, σχολιάζοντας την θέση του κ. Παπανδρέου μίλησε με υποτιμητικά λόγια για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι δεν έχει κανέναν κοινοβουλευτικό αντίκτυπο οι θέσεις του ενώ εμμέσως αμφισβήτησε ακόμη και αν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ!

Υπόδειγμα δημοκρατίας το ΚΙΝΑΛ της Φώφης, του Βενιζέλου και του Λοβέρδου…

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here