Βουλή: Αντέκρουσε τις όψιμες καταθέσεις των εισαγγελέων ο Δ. Παπαγγελόπουλος: Εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος μου

«Επιβεβαιώνομαι πλήρως ότι πρόκειται για εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος μου», ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κατά την ομιλία του νωρίτερα, στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Οι απεγνωσμένες προσπάθειες της πλειοψηφίας της επιτροπής, οι παράνομες αξιόποινες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις σε βάρος μου, οι συστηματικές παραβιάσεις των δικαιωμάτων μου και του τεκμηρίου αθωότητος, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Αποδείχθηκε ότι κανένα στοιχείο δεν προέκυψε σε βάρος μου, διότι απλά δεν υπάρχει κανένα μα κανένα στοιχείο σε βάρος μου», είπε για τις μέχρι σήμερα εργασίες της προκαταρκτικής επιτροπής και κατήγγειλε ότι στόχος των κατηγόρων του δεν ήταν μόνο η εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος του, αλλά να πλήξουν την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο «δείλιασαν να συμπεριλάβουν στην έρευνα» και «στόχος ήταν επίσης η πολιτική επιβίωση γνωστών-αγνώστων φαύλων πολιτικών που προσπαθούν να εμφανίσουν το σκάνδαλο Novartis ως ανύπαρκτο και ως σκευωρία Παπαγγελόπουλου».

Κατά τη μιάμιση ώρα της παρέμβασης του κ. Παπαγγελόπουλου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε σε έναν προς έναν τους εισαγγελείς που κατέθεσαν σε βάρος του, καθώς και στη συνάντηση με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Σε αυτή την προσπάθεια σε βάρος του, όπως κατήγγειλε, «επιστρατεύτηκαν επίορκοι εισαγγελείς, κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορούμενοι στην υπόθεση Novartis, συμμετέχουν στην προκαταρκτική επιτροπή πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis ή έχουν σχέση με κατηγορούμενους στο σκάνδαλο αυτό».

Είπε επίσης ότι εξετάστηκαν μάρτυρες παράνομα και αντισυνταγματικά, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο της επιτροπής.

«Εγώ δεν θα καλυφθώ πίσω από ακυρότητες. Στόχος της ζωής μου πλέον είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και της ουσίας της υπόθεσης», είπε και επεσήμανε ότι απέναντι στην πλημμύρα ψεμάτων ήρθε «ως τυφώνας» η κατάθεση της πρώην Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου και «διέλυσε τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες των ψεμάτων και της συκοφαντίας».

Η κ. Τσατάνη αρχειοθέτησε σε 72 ώρες τη δικογραφία Βγενόπουλου

Για την κατάθεση της συνταξιούχου σήμερα, πρώην Εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη, ο κ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ότι με πραξικοπηματικό τρόπο αφαίρεσε τη δικογραφία Βγενόπουλου από την Ελένη Ράικου και την αρχειοθέτησε σε 72 ώρες, αφού «με διαστημική ταχύτητα και πρωτοφανή ευφυία», μελέτησε χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας και συνέταξε την διάταξη της απαλλαγής Βγενόπουλου που αριθμούσε 800 σελίδες. «Αξίζουν συγχαρητήρια στην κ. Τσατάνη, για τρεις ολόκληρες μέρες θα πρέπει να μην έφαγε, να μην κοιμήθηκε ούτε να επισκέφθηκε το λουτρό της!», σχολίασε ο πρώην υπουργός και προσέθεσε ότι την αρχειοθέτηση της υπόθεσής του, την ήξερε από πριν ο Βγενόπουλος.

«Η κ. Τσατάνη τιμωρήθηκε πειθαρχικά με αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος και χαρακτήρισε ψευδές ότι η κ. Τσατάνη είχε αρχικά απαλλαγεί από το πειθαρχικό και ότι μετά έγινε μεθόδευση για να τιμωρηθεί πειθαρχικά. Τη δράση της κατήγγειλαν και η Ελένη Ράικου και ο Ιωάννης Αγγελής, όπως είπε. Προανήγγειλε δε αποκαλύψεις για όσα του έλεγε, όταν τον επισκεπτόταν ή μιλούσαν στο τηλέφωνο και αποκαλύψεις για «μεροληπτική έρευνα σε διάφορες υποθέσεις και για το πρόσωπο που την πίεζε για μια πολύ μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο».

«Ράικου και Αθανασίου είναι σε συνεννόηση με τον κ. Μιωνή»

Για τον πρώην Παναγιώτη Αθανασίου είπε ότι τρία ολόκληρα χρόνια, επιθυμούσε και επεδίωκε με κάθε τρόπο, νόμιμο και παράνομο, την ανανέωση της θητείας του. «Είναι θλιβερό που πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας προσπαθεί σήμερα να ξεπλύνει το μεγάλο σκάνδαλο της φοροδιαφυγής της λίστας Λαγκάρντ και, για να διευκολύνει τον Μιωνή, τολμά να ισχυρίζεται ότι το ταξίδι στο Παρίσι, για να εξετάσουν οι εισαγγελείς τον Φαλσιανί, ήταν παράνομο», είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και πρόσθεσε πως ο Παναγιώτης Αθανασίου «έχει καλές σχέσεις με τον κ. Αλαφούζο» και αφού τα στοιχεία της υπόθεσης τον ανάγκασαν να δεσμεύσει τους λογαριασμούς, σήμερα ισχυρίζεται ότι «εξαναγκάστηκε» να το κάνει.

«Μήπως αυτός είναι ο τρόπος για να απολογηθεί και να δικαιολογηθεί καλύτερα στον κ. Αλαφούζο;», είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Αναφέρθηκε επίσης στην έρευνα για τον Σάλλα. «Ήθελε να ασκηθούν διώξεις, λίγο μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του, γιατί πίστευε, ανοήτως, ότι μια δίωξη κατά του Σάλλα θα του εξασφάλιζε την ανανέωση της θητείας του. Εγώ με απόλυτη ειλικρίνεια του ξεκαθάρισα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να του ανανεώσει, για τρίτη φορά, τη θητεία του ο Άρειος Πάγος. Τότε άρχισε να προσεγγίζει άλλα ισχυρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί τους», είπε ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Όσο για τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, για τον οποίο ο Παναγιώτης Αθανασίου έχει δηλώσει ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος του είπε να στήσει στοιχεία σε βάρος του για φοροδιαφυγή, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός αφηγήθηκε: «Ο ίδιος ο κ. Αθανασίου μου είπε ότι έχει πληροφορίες για έναν κρυφό λογαριασμό του και με ρώτησε αν η αξιοποίηση αυτής της πληροφορίας θα τον βοηθούσε στην ανανέωση της θητείας του. Του διευκρίνισα για άλλη μια φορά ότι πρέπει να πάρει απόφαση ότι είναι παρεξηγήσιμη η παραμονή Οικονομικού Εισαγγελέα. Δεν παρέλειψα επίσης να του πω ότι με τον Γιώργο Παπαχρήστο είχα μια καλή σχέση. Γι΄ αυτό του είπα να κάνει τη δουλειά του και να μην τον αδικήσει».

Για την Αντεισαγγελέα Εφετών Ελένη Ράικου, την πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε ότι συμμετέχει στη «σατανική μεθόδευση» για τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis. «Όταν ζήτησε την αντικατάστασή της, ο Ρασπούτιν δεν είχε πλημμυρίσει ακόμα τη σκέψη και τη φαντασία της», είπε και προσέθεσε: «18 μήνες, μετά την παραίτησή της και όταν αποκαλύφθηκαν σε λογαριασμό της εμβάσματα από τη Novartis πανικοβλήθηκε. Απόλυτα κατανοητό. Στον λογαριασμό εισαγγελέως που ερευνά την κορωνίδα των σκανδάλων, η Νοvartis έχει στείλει χρήματα. Όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις φορές. Και μάλιστα χωρίς να υπάρχει νόμιμη αιτία, έστω κατ΄ επίφαση. Η σύμβαση που θα αιτιολογούσε τα εμβάσματα της Novartis έχει καταστραφεί από πλημμύρα στο υπόγειο της οικίας της. Έτσι πανικόβλητη άρχισε να διαδίδει ότι υπάρχει Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης».

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε επίσης ότι υπάρχουν τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι η Ελένη Ράικου, όταν παραιτήθηκε από Εισαγγελέας Διαφθοράς, είχε ήδη παραλάβει τα έγγραφα με τα ονόματα των γιατρών που είχαν πάρει χρήματα από τη Novartis».

«Με λάθος Εβραίο τα βάλατε, θα δείτε τι θα πάθετε»

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος το αφιέρωσε στον Σάμπυ Μιωνή. Αναφέρθηκε ιδίως στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Νίκου Παππά. «Τον Μιωνή τον συνάντησα στο γραφείο του Νίκου Παππά, πριν τέσσερα χρόνια. Η συνάντηση αυτή έγινε, με πρωτοβουλία και επίμονα αιτήματα του ίδιου του Μιωνή. Όπως δε με ενημέρωσε ο κ. Παππάς, είχε μεσολαβήσει και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ. Στην αρχή αρνήθηκα. Είχα επηρεαστεί αρνητικά με όλα όσα είχαν δημοσιευθεί σε βάρος του για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ. Επίσης σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, εφέρετο να έχει σχέση με μυστικές υπηρεσίες. Τελικά δέχθηκα να συναντηθούμε, επειδή ο κ. Παππάς επικαλέστηκε λόγους εθνικού συμφέροντος και τη μεγάλη γεωστρατηγική σημασία των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ και το ενδιαφέρον του Ισραηλινού πρωθυπουργού», ανέφερε.

Όπως είπε, η συνάντηση κράτησε περίπου μισή ώρα. Ο Σάμπυ Μιωνή, σε έξαλλη κατάσταση και επιτακτικά, ζητούσε παρέμβαση για εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις. «Αρνηθήκαμε να παρέμβουμε στη Δικαιοσύνη, όπως επιτακτικά ζητούσε. Ο Μιωνής αποχώρησε σε πιο έξαλλη κατάσταση και μας απείλησε “με λάθος Εβραίο τα βάλατε, θα δείτε τι θα πάθετε”, γιατί προηγουμένως τον είχαμε διαβεβαιώσει ότι στην ελληνική Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος και προσέθεσε: Πώς γίνεται με δική του πρωτοβουλία, ο κ. Μιωνής να συναντιέται με τον εκβιαστή του;

Γεωργία Τσατάνη

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στους σκανδαλώδεις χειρισμούς της συνταξιοδοτημένης εισαγγελέα Εφετών σε σχέση με την υπόθεση Βγενόπουλου. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι με πραξικοπηματικό τρόπο αφαίρεσε από τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς τη δικογραφία του σκανδάλου Βγενόπουλου, γεγονός που στηλίτευσαν τόσο η Ελ. Ράικου όσο και ο Ι. Αγγελής. Τόνισε δε ότι η Γ. Τσατάνη μέσα σε 72 ώρες μελέτησε και «με πρωτοφανή ευφυΐα δακτυλογράφησε τη διάταξη απαλλαγής Βγενόπουλου», η οποία αριθμούσε 801 σελίδες«Η Γ. Τσατάνη δεν πρέπει να έφαγε, να ήπιε και να επισκέφτηκε στο λουτρό της» σχολίασε δηκτικά για να καταδείξει την ταχύτατη δακτυλογράφηση της συνταξιοδοτημένης εισαγγελέα, συμπληρώνοντας ότι ο αποθανών επιχειρηματίας «είχε την αλαζονεία να προαναγγείλει» την απαλλαγή του.

Ξεκαθάρισε ότι για τους χειρισμούς αυτούς, η Γ. Τσατάνη τιμωρήθηκε αμετάκλητα με στέρηση μισθού από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης και χαρακτήρισε ψεύτη τόσο τον Θ. Πλεύρη όσο και τους 30 βουλευτές της ΝΔ που υπογράφουν το αίτημα διεύρυνσης του κατηγορητηρίου του που ισχυρίζονται ότι η συνταξιοδοτημένη εισαγγελέας απηλλάγη. «Η κ. Τσατάνη είναι σύζυγος και μητέρα στελεχών και υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ» είπε με νόημα, προσθέτοντας ότι δεν ξέρει αν αυτό έχει κάποια σημασία…

Αφηγήθηκε ακόμα ότι η συνάντησή του με την Γ. Τσατάνη έγινε με δική της πρωτοβουλία, με σκοπό την ικανοποίηση της επιδίωξής της να προβιβαστεί σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τότε, επικαλέστηκε για πρώτη φορά λεγόμενα του Κων. Μητσοτάκη. «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κ. Τσατάνη μου εκμυστηρεύτηκε ιδιαίτερα προσωπικά της θέματα και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για μια πολύ μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο» διηγήθηκε εισαγωγικά και συνέχισε λέγοντας: «Μου εμπιστεύτηκε για να δικαιολογήσει την πρωτοφανή σκληρότητα που επέδειξε σε έναν αθώο, καλό και αγαθό άνθρωπο ποιος την πίεσε και γιατί συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι πιέστηκε να επιδείξει σκληρότερη συμπεριφορά. Να τον προφυλακίσει! Αλλά, ευτυχώς, την απέτρεψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τον οποίο έσπευσε να συμβουλευτεί. Το γεγονός αυτό μου το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Κων. Μητσοτάκης και μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες για τη συζήτηση που είχαμε». 

«Αποσπασματικά βγάζετε προσωρινό πόρισμα, εν πλω των εργασιών της επιτροπής. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι με τις δεκάδες ακυροτήτων αυτής της διαδικασίας. Αυτή η υπόθεση, να ξέρετε, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε κανένα δικαστικό συμβούλιο», προειδοποίησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο Σπύρος Λάππας και κατηγόρησε τη Ν.Δ. και το Κίνημα Αλλαγής για επιθέσεις σε βάρος των λειτουργών της Εισαγγελίας Διαφθοράς και ανηλεή πόλεμο για να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες των προστατευομένων μαρτύρων.

Για την πρόταση διεύρυνσης, ο κ. Λάππας επεσήμανε ότι απαγορεύεται όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η προδικασία, να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά των εργασιών της ειδικής επιτροπής. «Πάσχει από ακυρότητα η διαδικασία. Κουρελιάζετε το νόμο. Φέρνετε την πρόταση με βάση μια μήνυση ενός επιχειρηματία στην οποία έχει συμπεριλάβει απόρρητα πρακτικά της επιτροπής. Πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα αυτά, διότι πρέπει να διερευνηθεί πώς έφτασαν στα χέρια ενός ιδιώτη τα πρακτικά της επιτροπής;», είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τις καταθέσεις των εισαγγελικών λειτουργών σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης για αντιθεσμικές πιέσεις, σχολίασε ότι θυμήθηκαν παρεμβάσεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 χρόνια μετά, από τότε που ισχυρίζονται ότι τις υπέστησαν.

Νωρίτερα, ο εισηγητής της Ν.Δ. στην επιτροπή, Θανάσης Πλεύρης, ανέπτυξε στην Ολομέλεια την πρόταση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου, ομολογώντας ότι για αυτό κινητοποίησαν μεταξύ άλλων υπόδικους, μάρτυρες άλλων υποθέσεων καθώς η συγκεκριμένη δεν παρείχε τεκμηρωιμένα στοιχεία της πάση θυσια ενοχής.

Ο κ. Πλεύρης λοιπόν ανέφερε ότι η πρόταση στηρίζεται στις καταθέσεις εισαγγελικών λειτουργών και ενός ιδιώτη:

  • της Ελένης Ράικου, για τις συνθήκες παραίτησής της.
  • του Ιωάννη Αγγελή για την παραίτησή του από επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς και την προσωποποίηση του «Ρασπούτιν».
  • της Γεωργίας Τσατάνη για την πειθαρχική της δίωξη για την υπόθεση Βγενόπουλου, επειδή δεν ενέδωσε, κατά δήλωσή της, στην απαίτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού, να επιστρέψει τη δικογραφία στην Ελένη Ράικου.
  • του Παναγιώτη Αθανασίου για τις «πιέσεις» Παπαγγελόπουλου, να στοχοποιηθούν πρόσωπα από τον Οικονομικό Εισαγγελέα.
  • του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή για συνάντηση στο Μαξίμου, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, για ανοιχτές ποινικές υποθέσεις του επιχειρηματία και τον συμβιβασμό του στην μακροχρόνια αντιδικία του με τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη.

Ως μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής «έχω πειστεί απόλυτα» από όσα καταγγέλθηκαν σε αυτή από ιδιώτες, εισαγγελικούς λειτουργούς και άλλους… Δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν τους ακούσαμε. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες να προχωρήσουμε στην πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας, τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου  ο εισηγητής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, με ισχυρό βεβαίως, όπως είπε, το κριτήριο αθωότητας.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛΛ., η βαρύτερη ζημιά που προκάλεσαν οι εμπνευστές της σκευωρίας είναι τα «σύννεφα αμφισβήτησης» της Δικαιοσύνης. Είναι ιστορικό καθήκον της Βουλής να εγγυηθεί ότι θα επανορθώσει το κράτος δικαίου, «χωρίς αίσθημα εκδίκησης» είπε ο κ. Κεγκέρογλου, σημειώνοντας ότι δεν είναι προσωπική υπόθεση, «ούτε των στελεχών μας που χτυπήθηκαν».

Η πρόταση για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δ. Παπαγγελόπουλου, «οδηγεί στη συγκάλυψη της υπόθεσης με μαθηματική ακρίβεια, γιατί βάζει και άλλες υποθέσεις άσχετες» ενώ εξυπηρετεί και μια άσφαιρη αντιπαράθεση ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ «στις νέες συνθήκες που αναδείχθηκαν κοινές ευθύνες για την εικόνα της δημόσιας Υγείας και έχουν κοινή στρατηγική το πώς θα σωθούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι, θυσιάζοντας εργατικά δικαιώματα», ανέφερε ο εισηγητής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Είπε ότι το κατηγορητήριο θα μπορούσε να διευρυνθεί, εφόσον είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες της Επιτροπής και αν υπήρχαν ενδείξεις για άλλα ζητήματα και ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ «δεν θα νομιμοποιήσει αυτή τη διαδικασία και θα αποχωρήσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας».

Το ΜέΡΑ25 αρνείται να μετάσχει σε μια διαδικασία «διασάλευσης των εξουσιών», που το μόνο που καταφέρνει είναι η υποβάθμιση του Κοινοβουλίου, τόνισε η βουλευτής Β’ Πειραιώς Φωτεινή Μπακαδήμα και τόνισε ότι είναι αδιανόητο να λειτουργεί η Βουλή ως δικαστικό σώμα. «Οι βουλευτές δεν ψηφίστηκαν να προχωρούν σε ποινικές αξιολογήσεις και να εξετάζουν μάρτυρες».

Η Ελληνική Λύση δεν πρόκειται να συνηγορήσει στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του κ. Παπαγγελόπουλου, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, ενώ άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως επιχειρεί να συγκαλύψει το πραγματικό σκάνδαλο «που είναι η ζημιά του Δημοσίου και των Ελλήνων πολιτών από τις πρακτικές της γερμανικής Novartis», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Όσο ισχύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, εγώ δεν συναινώ. Το μόνο που κάνετε είναι να αποπροσανατολίζετε τους Έλληνες από τα πραγματικά προβλήματα με τη συνδρομή των τηλεοπτικών καναλιών που τα μπουχτίσατε με χρήματα και σας λιβανίζουν όλη την ημέρα», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και πρόσθεσε: «Μας καλείτε να αποφασίσουμε εμείς για ποινικές διαδικασίες. ενώ δεν είμαστε δικαστές; Για ποιο λόγο; Γιατί να μην πάει στο φυσικό δικαστήριο ο υπεύθυνος παρά συνεχίζουμε εδώ μέσα το θέατρο του παραλόγου;… Εμείς δεν συμφωνούμε ούτε να τον κάνουμε εξιλαστήριο θύμα, ούτε να τον κάνουμε αποδιοπομπαίο τράγο. Κανέναν δεν κάνουμε εξιλαστήριο θύμα ή αποδιοπομπαίο τράγο. Και επειδή δεν κάνετε τίποτα για να έρθουν πίσω τα κλεμμένα χρήματα αποχωρούμε από την διαδικασία», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here