Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής-Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς εσύ σε εμένα για τους πολλούς και για την ελίτ

«Κύριε Μητσοτάκη, έχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο. Δεν περίμενα, όμως, ποτέ ότι θα φτάνατε στο σημείο να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Η κατάληξη της κατηφόρας είναι ο πάτος» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του στη Βουλή.

Μιλώντας σε έντονο ύφος και απευθυνόμενος στον ενικό- συμπλήρωσε: «Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς εσύ σε εμένα για τους πολλούς και για την ελίτ»

«Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω τίποτα να κρύψω» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, λέγοντας πως είναι έντεκα χρόνια αρχηγός κόμματος και τεσσεράμισι χρόνια πρωθυπουργός λαο πως «είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου».

«Ούτε οι μετοχές που δεν έχω, ούτε οι καταθέσεις που δεν έχω. Αφήστε αυτές τις αθλιότητες, τα ψέματα, τα fake news. Δεν ντρέπεστε λιγάκι, τα fake news που χρησιμοποιείτε όλα αυτά τα χρόνια; Δεν ντρέπεστε λιγάκι;

«Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα τον Αύγουστο στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Εάν μου ζητούσατε θα σας έστελνα εγώ φωτογραφίες, έβγαλα και σέλφι με το προσωπικό. Βάζετε το παρακράτος σας να υποκλέπτει προσωπικές μου στιγμές. Είναι ντροπή σας» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Εγώ δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο» συνέχισε ο πρωθυπουργός,  δεν έχω αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, δεν χρηματοδοτώ τον οικογενειακό μου προυπολογισμό με μιά άγνωστη offshore που χρηματοδοτεί και το πρώτο θέμα, δεν έχω πάρει θαλασσοδάνεια, δεν έχω πάρει δωράκια από τη Siemens. «Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας το επίπεδο της πολιτικής σε επίπεδο Στέφανου Χίου; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο» είπε. «Από τον Αύγουστο του 2018 κάνετε τυμβωρυχία κι έτσι νομίζετε ότι θα αλλάξετε την ατζέντα πηγαίνοντας στις εκλογές. Το ίδιο επιχειρήσατε να κάνετε και με τον Πολάκη. Δεν πάθατε κανένα σοκ για τον συνεργάτης σας που καταδικάστηκε για παιδεραστία» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Αυτοί είμαστε, αυτός είμαι εγώ και αυτός είστε εσείς, κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here