Πειραιάς: Σε απομόνωση τρεις ταξιδιώτες από Πάτμο-Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ

Από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, τρεις νεαροί ταξιδιώτες που επιστρέφοντας από Πάτμο, με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι οι δύο εξ αυτών φέρονται να είναι θετικοί στον νέο κορονοϊό.

Κατά την ίδια πηγή, αμέσως τέθηκαν σε απομόνωση, ενώ για το περιστατικό, έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας και αναμένεται το πόρισμα της έρευνας των ειδικών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα δύο νεαρά άτομα και ο συνοδός τους γνώριζαν ή όχι ότι είναι θετικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ταξιδιώτες φέρεται ότι είχαν υποβληθεί σε τεστ στην Πάτμο, με την οδηγία των τοπικών φορέων να αναφέρει πως πρέπει να μπουν σε προληπτική καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Όμως, εκείνοι μάλλον αψήφησαν τις οδηγίες των αρμοδίων και έφυγαν με το πλοίο της γραμμής από το νησί.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του πλοίου Blue Star 1 αποβιβάστηκαν κανονικά στο λιμάνι του Πειραιά. Τώρα αναμένεται το πόρισμα των ειδικών και αναλόγως των αποτελεσμάτων, θα υπάρξουν οι απαραίτητες προληπτικές ενέργειες για τους συνταξιδιώτες των τριών ατόμων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here