Τραμπ εγκαλεί Ζούκεμπεργκ για fake news στο facebook

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση μέσω του διαδικτύου κατά του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, εγκαλώντας τον για την πολεμική στάση του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου εναντίον του.

Μάλιστα ο Τραμπ εξομοίωσε το facebook με τους New York Times και τη Washington Post, τις οποίες κατηγορεί για διασπορά fake news.

«Το Facebook ήταν πάντα ενάντια στον Τραμπ, τα δίκτυα ήταν πάντα ενάντια στον Τραμπ. Fake news. Οι New York Times (απολογήθηκαν για αυτό) και η Washington Post ήταν ενάντια στον Τραμπ. Συμπαιγνία;», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, αφήνοντας υπονοούμενα για συμπαιγνία όλων αυτών εναντίον του.

Η απάντηση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Άμεση ήταν η απάντηση του ιδρυτή του Facebook, ο οποίος σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης απορρίπτει τις κατηγορίες σημειώνοντας

«Ο Τραμπ λέει ότι είμαστε εναντίον του, ενώ οι Φιλελεύθεροι λένε ότι τον βοηθήσαμε. Όλοι είναι αναστατωμένοι, αλλά αυτό συμβαίνει όταν δίνεις φωνή σε όλους και δημιουργείς μια πλατφόρμα όπου φιλοξενείς όλες τις ιδέες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απάντησή του ο ιδρυτής του Facebook.

Η αντιπαράθεση ξέσπασε ενώ ο Ζούκερμπεργκ αναμένεται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα στη Γερουσία στο πλαίσιο της έρευνας για την ενδεχόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here