Το βάζετε που το βάζετε (ρε απίθανοι), βάλτε το σωστά!

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

ΦΩΤΟ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Οι χρήστες, οι χειραφετημένοι χρήστες, έχουν πλέον πάρει την υπόθεση SEATRAC (πρόκειται για τον μηχανισμό ανεμπόδιστης πρόσβασης στη θάλασσα) πάνω τους. Δε σωπαίνουν, όπου πάνε καταγράφουν, καταγράφουν και – όταν και όπου  χρειάζεται – καταγγέλλουν, καταγγέλλουν και απαιτούν. Και εμείς; Εμείς από δικής μας πλευράς, φροντίζουμε ώστε τα καταγεγραμμένα να διαχέονται όσο πιο πλατιά γίνεται, τα δε  αιτούμενα να φτάνουν με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα – άμεσα αν είναι δυνατόν – στον αρμόδιο προορισμό τους.

SEATRAC Αλεποχωρίου Μεγάρων και Λουτρακίου Κορινθίας, καταγράφει ο κύριος Λευτέρης Θεοφίλου, δικές του και οι φωτογραφίες της ανάρτησής μας:

Είπα και εγώ εχθές Κυριακή να πάω πρωί να κάνω το πρώτο μπάνιο στο μηχάνημα που βρίσκεται στο Αλεποχώρι ! Φτάνοντας η χαρά μου μεγάλη διότι ήταν πολύ ήσυχα με μία καταπληκτική θάλασσα αλλά η χαρά μου δεν κράτησε πολύ αφού διαπίστωσα ότι ο διάδρομος ήταν κομματιασμένος και δεν έφτανε ούτε στην καρέκλα! Σκέφτηκα ότι επειδή ήταν πολύ πρωί να αλλάξω μηχάνημα και να πάω στο Λουτράκι όπου δεν είχα ξανά πάει ! Φτάνοντας ξανά η χαρά μου μεγάλη: ελάχιστος κόσμος ωραία θάλασσα , διάδρομος, ντουζάκι, τουαλέτα, πάρκινγκ, όλα κομπλέ! Δυστυχώς και πάλι απογοητεύτηκα όταν διαπίστωσα ότι η καρέκλα φτάνοντας στο κάτω μέρος οριακά ακουμπούσε την θάλασσα με αποτέλεσμα το κάθισμα να είναι εκτός νερού και να είναι αδύνατον να κάνω μπάνιο με αποτέλεσμα να φύγω και από εκεί και η μέρα έκλεισε άδοξα !

Έμαθα αργότερα ότι για το μηχάνημα του Αλεποχωρίου τον διάδρομο τον έχει αναλάβει ο Δήμος Μεγαρέων ο οποίος έχει να πατήσει δύο χρόνια για να δει τον διάδρομο και αυτός είναι από πέρυσι. Στο δε μηχάνημα στο Λουτράκι ο Δήμος Λουτρακίου έμαθα ότι ήθελε να κάνει οικονομία στα έξοδα του και αποφάσισε να το τοποθετήσει μόνος του με τα αποτελέσματα που σας περιέγραψα.

Τουλάχιστον δεν ρωτούσαν;

Στο διά ταύτα: Έχουμε μια πρωτοποριακή εγκατάσταση το SEATRAC που έλειπε παγκοσμίως για την διευκόλυνση των ατόμων με κινητικά προβλήματα να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα, και υπάρχουν μερικοί ανεγκέφαλοι Δήμοι χωρίς τη γνώση του πώς τοποθετείται και του πώς επιβλέπεται η λειτουργία του να σου “κόβουν” το δικαίωμα στη θάλασσα.

ΕΛΕΟΣ !

Υστερόγραφο (δικό μας): Ρε αστοιχείωτοι, αφού αποφασίζετε διάολε να το βάλετε το SEATRAC, κάντε τον ελάχιστο κόπο να φροντίσετε ώστε και να λειτουργεί σωστά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here