Συνάντηση Τσίπρα-Θεοχαρόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, είχε το απόγευμα  ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή μετά την απόφαση που έλαβε νωρίτερα σήμερα η ΚΕ της ΔΗΜΑΡ  να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις κινήσεις και τους ενεργούς πολίτες που συμμετέχουν στην Ποοδευτική Συμμαχία. Μια συνεργασία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ  που «θα είναι μια ισότιμη σχέση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας». Επιπλέον, η συνάντηση λαμβάνει χώρα λίγες ώρες πριν από την έναρξη, το απόγευμα, της Πανελλαδικής Συνάντησης Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, συμμετείχαν ο γρμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης, και από την ΔΗΜΑΡ ο Δ. Χατζησωκράτης, Δημήτρης Χαλαζωνίτης, ο γραμματέας της ΚΕ Στέργιος Καλπάκης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ευγενία (Τζένη) Αρσένη, Γιάννης Αργυρός, Γιώργος Παπαβασιλόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here