Στο αρχείο η πειθαρχική έρευνα κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς Ε. Τουλουπάκη-Στο κενό η προσπάθεια της ΝΔ να υπονομεύσει την έρευνα για το σκάνδαλο Novartis

Στο αρχείο τέθηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου η πειθαρχική έρευνα σε βάρος της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, και των επικούρων εισαγγελέων Διαφθοράς Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη. Την πειθαρχική έρευνα διενεργούσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γρηγόρης Πεπόνης.

Η έρευνα είχε ξεκινήσει με αφορμή αναφορά του πρώην εποπτεύοντα της εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή η οποία αφορούσε στη διαρροή πληροφοριών από τη συνάντηση του ιδίου και των εισαγγελέων Διαφθοράς Αμερικανούς συναδέλφους τους και άλλους αξιωματούχους στη Βιέννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ζήτησε ο Γρηγόρης Πεπόνης με πόρισμα που υπέβαλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία και την αρχειοθέτησε.

Με αφορμή πληροφορίες για την έρευνα αυτή, προσπάθησε η ΝΔ να θολώσει τα νερά της δικαστικής έρευνας για το σκάνδαλο Novartis, και να επιχειρηματολογήσει ότι πρόκειται περί σκευωρίας!

Και μόνο η ανακοίνωση του κόμματος της ΝΔ απο ζητούσε από την κυβέρνηση εξηγήσεις για την συγκεκριμένη έρευνα, δείχνοντας επί της ουσίας ως «ένοχη» και άρα αναξιόπιστη την συγκεκριμλενη εισαγγελέα δείχνει προκατάληψη αν όχι, ενοχή.

Η προσπάθεια της, έπεσε στο απόλυτο κενό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here