Σπηλιωτόπουλος: Λούμπεν στοιχεία κυριαρχούν στη ΝΔ- Εχει δείξει σημαντικές αντοχές και ευελιξία ο Τσίπρας

«Έχει επιδείξει σημαντικές αντοχές και ευελιξία» δήλωσε σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην υπουργός της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, σε συνέντευξή του στην Espresso, επισήμανε επίσης ότι «θα ήταν λάθος να διαγράψουμε την πολιτική του παρουσία με την αλαζονική ανάγνωση της φωτογραφικής απεικόνισης των δημοσκοπικών απεικονίσεων της στιγμής». «Και ακόμη μεγαλύτερο λάθος να αφήσουμε τις Πρέσπες να μας διχάσουν σε πατριώτες και μειοδότες» κατέληξε.

Όσον αφορά δε τις προοπτικές μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη σημειώνει: «Οι επιλογές που θα κάνει η ΝΔ σήμερα προδιαγράφουν τη μελλοντική εξέλιξή της. Αν καταφέρει να επιτύχει με πανστρατιά και συσπείρωση όλων μια πλατιά κοινωνική συμμαχία, αν διεκδικήσει κυβέρνηση, τότε το αποτέλεσμα των εκλογών ίσως να μην παρέχει την ηθική νομιμοποίηση για σύντομες πρόωρες εκλογές».

Μιλώντας περαιτέρω για τη ΝΔ κάνει λόγο για «λούμπεν στοιχεία», σημειώνοντας «δεν αναφέρομαι σε απόψεις, αλλά στο αγοραίο ύφος, στις προβληματικές συμπεριφορές, στις οβιδιακές μεταμορφώσεις για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών». «Οι επιλογές της ΝΔ θα δείξουν αν αυτά τα λούμπεν στοιχεία θα αποδυναμωθούν ή θα ασκούν επιρροή», προσθέτει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here