Σε γενική επιστράτευση καλούν οι Anonymous τους απανταχού χάκερς για να ρίξουν τη σελίδα των πλειστηριασμών

Σε συνεργασία για να ρίξουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς καλούν τους απανταχού χάκερς οι Anonymous Greece.

Το προσκλητήριο  είναι  γραμμένο στα αγγλικά και αναρτήθηκε  στην σελίδα των Anonymous Greece στο Facebook καλώντας σε συνεργασία χάκερς  από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο για να χτυπήσουν κυρίως τους πλειστηριασμούς αλλά και την Τραπεζα Ελλάδος και την Τράπεζα Πειραιώς.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Καλούμε τους Anonymous από όλον τον κόσμο να ακολουθήσουν αυτήν τη μαζική επίθεση στην ιστοσελίδα των ελληνικών πλειστηριασμών για να βοηθήσουμε τους Έλληνες πολίτες από την κυβέρνηση και το σύστημα.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε ενωμένοι. Η κυβέρνηση έρχεται και ανακοινώνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, χωρίς την έγκριση του λαού. Και θέλετε να πείτε ότι αυτό είναι δημοκρατία; Ο κάθε Έλληνας υποφέρει καθημερινά στην δουλειά του για ένα κομμάτι ψωμί ώστε να μπορέσει να θρέψει την οικογένειά του!

Και  έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να πάρουν τα σπίτια τους, που με τόσο κόπο τα έχουν αποκτήσει! Είστε εγκληματίες! Ο λαός δεν σας φοβάται και εμείς είμαστε δίπλα του. Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει!

Στόχοι:

  1. Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
  2. Κεντρική Τραπεζα
  3. Τράπεζα Πειραιάς (οι anonymous Greece δίνουν όπως βλέπετε κατωτέρω και τις ip διευθύνσεις)


Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here