«Δεν θα δειλιάσω μπροστά στο κόστος» απαντά ο Τσίπρας σε αντιπολίτευση και Καμμένο

ΦΩΤΟ: ΓΡ, ΤΥΠΟΥ ΠΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ/ANDREA BONETTI

Ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας από την Σαμοθράκη απάντησε τόσο στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τη συμφωνία των Πρεσπών όσο και στις κινήσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος  απο χτες έχει εκνευριστεί πολυ και με τον Νικο Κοτζιά αλλά και με την προσέγγιση γενικά στελεχών του κόμματός του προκειμένου να απειθαρχήσουν και να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για αποστασία και για ανένδοτο και κάλεσε την κοινοβουλευτική το ομάδα εκτάκτως σε σύσκεψη για μεθαύριο, Τετάρτη.

Ο Πρωθυπουργός σήμερα μιλωντας στη Σαμοθράκη όπου είχε πάει για τον αγιασμό των υδάτων, είπε:

«Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο,μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι -και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων- ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα. Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα».

Ο Πάνος Καμμένος πάντως φέρεται να μην είναι εκνευρισμένος μόνον με όσα είπε σε συνεντεύξεις του χτες ο Νικος Κοτζιάς, αλλα και απο το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός συνάντησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατ΄ιδίαν τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Θανάση  Παπαχριστόπουλο -προφανώς για το θέμα της υπερψήφισης της Συμφωνιας. Ο Παπαχριστόπουλος το έχει δηλωσει απο καιρό πάντως ότι θα την ψηφίσει και φήμες αναφέρουν ότι εκείνο που εκκρεμει να μπει στις λίστες του ΣΥΤΙΖΑ στις επομενες εκλογές. Ο ιδιος είπε ότι επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό για να του ευχηθεί «χρονια πολλά»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here