Ισραηλινή πρέσβης: Η Χαμάς ευθύνεται για τη σφαγή στη Γάζα!

Η Χαμάς, η τρομοκρατική οργάνωση που διοικεί την Λωρίδα της Γάζας, φέρει την ευθύνη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών», υποστηρίζει ανερυθρίαστα και προκλητικά  η πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπέν –Άμπα, σε δήλωσή της για τα επεισόδια στη Γάζα.

Η πρέσβης του Ισραήλ επικαλείται δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής της Χαμάς, Ahmad Bahr, ο οποίος – όπως αναφέρει – είπε πρόσφατα: «Μετρήστε τον κάθε Εβραίο και σκοτώστε τους όλους, μην αφήσετε κανέναν όρθιο». «Αυτό σίγουρα δεν αποτελεί έκκληση για μια ήρεμη και ειρηνική διαδήλωση» σημειώνει η κ. Ιρίτ Μπέν – Άμπα.

Κατηγορεί παράλληλα τη Χαμάς ότι «ενθαρρύνει, κατευθύνει και πληρώνει τους πολίτες της να συμμετάσχουν σε βίαιες ταραχές». «Στελέχη της Χαμάς και διαδηλωτές κάνουν εκτεταμμένη χρήση εκρηκτικών και πραγματοποιούν ένοπλες επιθέσεις στην προσπάθεια τους να παραβιάσουν τα ισραηλινά σύνορα» σημειώνει συγκεκριμένα, προσθέτοντας ότι «καμία χώρα στον κόσμο δεν θα επέτρεπε μια τέτοια παραβίαση της κυριαρχίας της».

Όπως επισημαίνει η Ισραηλινή πρέσβης «το Ισραήλ δεν έχει άλλη επιλογή από το να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συνόρων και των πολιτών του και θα συνεχίσει να το κάνει»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here