Ποδηλατάδα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα: Και άλλες φωτογραφίες-πρόκληση με πολίτες, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Οι προκλήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη απέναντι στον ελληνικό λαό, δεν έχουν τέλος. Οπως αποδεικνύουν και άλλες εικόνες, ο πρωθυπουργός, όχι μόνο πήγε σαν να μην τρέχει τίποτα για ποδηλατο στην Πάρνηθα την Κυριακή, αλλά φωτογραφιζόταν χαμογελαστός με όποιον συναντούσε στον δρόμο του και κυριολεκτικά αδιαφορούσε για τα μέτρα προστασίας.

Συγκεκριμένα, άλλος πολίτης ο οποίος είχε βγει για να περπατήσει, συνάντησε τον πρωθυπουργό και όπως γράφει ο ίδιος στο προφίλ του τού ζήτησε να φωτογραφηθούν, πράγμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε με μεγάλη προθυμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, πέρασε από το Κρυονέρι και από εκεί κατευθύνθηκε προς τα βασιλικά κτήματα και κατόπιν προς την Πάρνηθα. Κανονικό τουρ δηλαδή και φωτογραφίσεις, την ώρα που οι Αρχές κόβουν πρόστιμα σε ηλικιωμένους γιατί φορούν τη μάσκα τους με λάθος τρόπο.

Είναι πραγματικά τραγικό για όλους μας, ην ημέρα που θρηνούσαμε ακόμη 98 συνανθρώπους μας – θύματα του κορονοϊού, κι ενώ όλοι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και το Ε.Σ.Υ παραπαίει, εκείνος, έκανε ακόμη μια βόλτα με το ποδήλατό του στην Αττική, χωρίς να τρέχει απολύτως τίποτα. Και μάλιστα φωτογραφιζόταν με περαστικούς.

Προφανώς είναι σίγουρος ότι όλοι οι κολλητοί του στα συστημικά ΜΜΕ θα τον προστατέψουν. Και πράγματι. Είδατε τίποτα να αναφέρεται, εκτός των social media;

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here