ΝΔ-ΕΛ.ΑΣ παρανομούν: Non paper με εντολή Μαξίμου σε βουλευτές με το όνομα και τα στοιχεία του συλληφθέντα που ξυλοκοπήθηκε!

Σε μια κίνηση απελπισίας που πλήττει ευθέως την λειτουργία της δημοκρατίας,  προχώρησε η κυβέρνηση της ΝΔ. Επιχειρώντας να συγκαλύψει τις ευθύνες όσων εμπλέκονται αλλά και τις δικές της, έστειλε non paper με τη γραμμή του κόμματος σε βουλευτές και στελέχη της, στο οποιο  αναφέρονται το όνομα του συλληφθέντα που φαίνεται να ξυλοκοπείται αναίτια στο βίντεο καθως και ολο το ιστορικό του φακέλου στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία και προφανώς της τα προμήθευσε.

Προφανώς ο εισαγγελέας θα πρέπει να ερευνήσει και την επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνων που έχει στηθεί μετά το περιστατικό.

Έτσι απέναντι στα βίντεο των πολιτών που κατέγραψαν τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό, άρχισε να στήνεται στα υπόγεια του Μαξίμου και της Πειραιώς, η γραμμή άμυνας με φακέλωμα και συγκεκριμένα:

Δημοσιοποίηση του ονόματος και του επωνύμου του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε

-Αναφορές στην πολιτική του επιλογή

-Βαρύτατες κατηγορίες ότι πήγε να αφαιρέσει όπλο αστυνομικού

Ψέματα περί σύλληψής του σε πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Το στήσιμο στα υπόγεια Μαξίμου και Πειραιώς

Η εντολή δόθηκε το βράδυ της Κυριακής από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μέσα από το non paper που στέλνει στους βουλευτές και τα στελέχη, το γνωστό «Σφυγμό της Ημέρας».

Όπως φαίνεται στο σχετικό απόσπασμα, η Νέα Δημοκρατία δίνει εντολή για το πως θα απαντάνε τα στελέχη. Τους δίνει εντολή να γνωστοποιήσουν το ονοματεπώνυμο του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και να τον κατηγορήσουν ότι πήγε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού.

NON PAPER ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ

 

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Παππάς ήταν ο πρώτος που έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα τη γραμμή του κόμματος την Κυριακή τα μεσάνυχτα.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ

Αυτό το on paper προσπαθούσε να διαβάσει στο OPEN ο βουλευτής της ΝΔ Κυρανάκης, επιτελώντας το κομματικό του καθήκον.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here