«Κοτερολογεί» πάλι η ΝΔ: Εκανε διακοπές στη θαλαμηγό υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;

 

Η Νέα Δημοκρατία επιχειρώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις σε ανακοίνωσή της επικαλείται ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» και συγκεκριμένα στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου σύμφωνα με το οποίο στη θαλαμηγό Odyssey αμέσως μετά τον Αλέξη Τσίπρα φιλοξενήθηκε και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. 

 

«Το ερώτημα λοιπόν προς το Μαξίμου είναι σαφές. Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;» τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Δηλαδή η ΝΔ επιμένει να προσπαθεί να εκμεταλλευθεί με μικροπολιτικό τρόπο, το συγκεκριμένο θέμα παρά το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης χθες στη Βουλή, έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης και δεν επανήλθε στους άθλιους για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση τη ΝΔ έχει ως εξής:

Σε σημερινό δημοσίευμα των «Νέων¨ αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε επίσης δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές.

Το ερώτημα λοιπόν προς το Μαξίμου είναι σαφές. Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here