Ν. Βούτσης: Εκπληξη και απορία για Καμμένο-Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εξαιρετικά επωφελής για την Ελλάδα και όλη την περιοχή

«Έκπληξη και απορία» για όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ, τόσο σε σχέση με το plan B  στο Σκοπιανό, όσο και με την πρόσκληση προς τις ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές βάσεις και σε άλλα σημεία της Ελλάδας πέραν της Σούδας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Μπορώ να εκφράσω την έκπληξή μου και την απορία μου που κατατείνεται σε αυτή τη ρητορική, η οποία είναι πολύ πέρα από τη διατύπωση της πάγιας θέσης του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου, και είναι σεβαστή και διατυπωμένη ότι δεν συμφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Kontra».

«Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι εξαιρετικά επωφελής τόσο για τη χώρα μας, όσο και για όλη την περιοχή των Βαλκανίων», σημείωσε.

«Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι εξαιρετικά επωφελής τόσο για τη χώρα μας, όσο και για όλη την περιοχή των Βαλκανίων», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βουλής, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, την Τετάρτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here