Κυβέρνηση Σκοπίων: Δεν υπάρχουν διαφορετικές γραμμές Ζάεφ-Ντιμτρόφ για τη λύση

 

Δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, δηλώνει ο Σκοπιανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι, τονίζοντας πως η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ «εργάζεται ενωμένη για την επίλυση των διαφορών, καθώς και για την ενίσχυση της ταυτότητας των πολιτών» της χώρας.

«Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι σταθερά προσηλωμένοι και ασχολούνται με την ίδια, ενιαία γραμμή, για την επίλυση των διαφορών και την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας», αναφέρει ο Μποσνιακόβσκι με αφορμή δημοσιεύματα σε ΜΜΕ.

Μάλιστα ο Ζάεφ για να διααψεύσει τις φήμες, ανήρτησε στο Twitter φωτογραφίες που εικονίζουν τον ίδιο, τον Ντιμιτρόφ και τις συζύγους τους, προσθέτοντας με νόημα το σχόλιο: «Στην ίδια γραμμή». Οι δύο άνδρες, μάλιστα, απήλαυσαν το απόγευμά τους οδηγώντας «γουρούνες» στους δρόμους του χωριού όπου ο  πρωθυπουργός διατηρεί εξοχική κατοικία.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν εκτιμήσεις στους κόλπους της ελληνικής κυβέρνησης ότι η καθυστέρηση στην τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Ζάεφ με τον ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα οφειλόταν σε διαφωνίες του σκοπιανού πρωθυπουργού με τον πρώτο διπλωμάτη του, ο οποίος φερόταν να έχει υιοθετήσει μια πιο συντηρητική στρατηγική στην διαπραγμάτευση.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here