Κουρουμπλής: Καμία σχέση με τον ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ-Καταγγέλλει ιστό λάσπης-Το βίντεο είναι από τον χορό του Συνδέσμου Ναυπηγικής Βιομηχανίας

Επιχείρηση εκτόξευσης λάσπης εναντίον του, καταγγέλλει ο υπουργός Ναυτιλίας Π, Κουρουμπλής, διαψεπυδοντας κατηγορηματικά οποιεσδήποτε κοινωνικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ Θ. Κουντούρη.

Αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, εμφάνιζαν τον κ. Κουρουπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο, υποστηρίζοντας ότι αυτό είχε γίνει στην εκδήλωση για την ονομαστική γιορτή του Θ. Κουντούρη.

«Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνοντας πως ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.

Ο υπουργός Ναυτιλίας προσθέτει:

«Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.

«Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.

»Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό».

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας θα διώξει επιτέλους τον κ. Κουρουμπλή από την κυβέρνηση;

Πάντως, το ΠΑΣΟΚ επιμένει να ζητά την απομάκρυνση του υπουργού Ναυτιλίας.

«Μετά τη δημοσιοποίηση του νέου και εξαιρετικά αποκαλυπτικού βίντεο με τον χορό του κ. Κουρουμπλή σε κοινωνική εκδήλωση με τον κ. Κουντούρη, του οποίου το πλοίο προκάλεσε το έγκλημα στο Σαρωνικό, περιμένουμε την απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: Θα τον διώξει επιτέλους από την Κυβέρνηση ή θα αρχίσει να χτυπάει παλαμάκια στο ζεϊμπέκικο καταστροφής του Υπουργού του;» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here