Καμμένος: Δεν υπάρχει σκάνδαλο αλλά διακρατική συμφωνία με Σ. Αραβία-Το σπίτι μου κ. Μητσοτάκη δεν έχει διεύθυνση offshore ούτε κρυμμένα μυστικά

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Δεν υπάρχει σκάνδαλο Καμμένου αλλά Διακρατική Συμφωνία που δεν έχει υλοποιηθεί και αν ακυρωθεί θα ζημιωθεί το Δημόσιο». Αυτό τόνισε ο υπουργός Αμυνας  Πάνος Καμμένος παρεμβαίνοντας στην Βουλή για να απαντήσει στα όσα είπε σε βάρος του, ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι άλλοι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την υπόθεση των πώλησης βλημάτων στην Σ. Αραβία.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη καταγγέλλοντας τον ότι «έχει αποφασίσει να μετατρέψει την ΝΔ σε βραχίονα μιας εκδοτικής συμμορίας».

«Το δικό μου σπίτι είναι καθαρό. Την Πέμπτη θα έχετε εδώ όλα τα στοιχεία. Οι παλιοί της ΝΔ με γνωρίζουν και δεν ακολουθούν την βρώμικη συνταγή του κ. Μητσοτάκη. Το σπίτι μου δεν έχει διεύθυνση offshore ούτε κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν. Μπήκα πλουσιότερος στην πολιτική και θα φύγω φτωχότερος. Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να μαζευτεί και να έρθει την Πέμπτη στη Βουλή. Να ρωτήσει ότι θέλει και να πάρει τις απαντήσεις και να μην κρύβεται πίσω από 7 εφημερίδες και 2 ραδιόφωνα. Να μην κρύβεται γιατί υπάρχει Διακρατική Συμφωνία που είναι καθαρή δεν έχει γίνει και αν ακυρωθεί θα ζημιωθεί το Δημόσιο».

Να είναι έτοιμοι την Πέμπτη να πάρουν στοιχεία και όχι τα δήθεν στοιχεία με δήθεν καταγγελίες που δεν έχουν κατατεθεί επισήμως. Το παιχνίδι που εγώ θα παίζω το εξιλαστήριο θύμα να το ξεχάσουν. Τους περιμένω στην Βουλή για να δούμε την αλήθεια με χαρτιά και αποδείξεις και να ζητήσουν συγγνώμη για το βρώμικο πόλεμο» είπε στο τέλος

«Είμαι 26 χρόνια στην αίθουσα και αντέχει η πλάτη μου χτυπήματα. Αντέχω μέχρι να τους τσακίσω», κατέληξε, ενώ αναφερόμενος στην εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, έκανε αναφορά και σε κάποιους μέσα, στον τρίτο όροφο, που ήταν ειδοποιημένοι και φωτογράφιζαν το γεγονός. Ξεχνά μάλλον ότι όλοι μπορούσαν να δούν και φωτογραφίσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα στο προαύλιο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here