Καλεί εκτάκτως την Τετάρτη τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. ο Καμμένος – Το αινιγματικό tweet για «ανένδοτο»-Ποιοί ψηφίζουν, τι

Συγκαλει εκτάκτως την κοινοβουλευτική ομάδα και την εκτελεστική επιτροπή του κομματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο πρόεδρός τους Πάνος Καμμένος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ, αναφέρει:

«Με απόφαση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Υπενθυμιζεται οτι απο χτες έχει ξεσπάσει νέα κόντρα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικων Νικο Κοτζια, ο οποιος σε συνέντευξή του ανέφερε οτι ο Πάνος Καμμένος θα είχε ριξει την κυβερνηση, αλλά δεν το έκανε επειδή δεν θα τον ακολουθουσαν οι βουλευτές του.

Μετά απο αυτή τη συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος έκανε μιαοργισμένη ανάρτηση στο twitter και συγκάλεσε εκτάκτως τα στελέχη και τους βουλευτές του κόμματός του σε σύσκεψη. Η ανάρτηση αναφέρεται σε αποστασίες και ανένδοτο και αναφέρει τα εξής:

Οπως φαινεται και απο σημερινη αναρτηση του, ως ολετήρα (καταστροφέα) εννοεί σίγουρα τον Κοτζιά

Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ στους ΑΝ.ΕΛ.

Το Σεπτέμβρη του 2015 οι ΑΝ.ΕΛ. εξέλεξαν 10 βουλευτές, αλλά με ανεξαρτητοποιήσεις και λοιπά, απέμειναν οι εξής επτά:

Α΄ Αθηνών: Έλενα Κουντουρά
Β΄ Αθηνών: Πάνος Καμμένος
Β΄ Αθηνών: Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Αττικής: Κωνσταντίνος Κατσίκης
Α΄ Θεσσαλονίκης: Κώστας Ζουράρις
Λάρισας: Βασίλης Κόκκαλης
Σερρών: Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
(Αποχώρησαν εν τω μεταξύ οι Δημήτρης Καμμένος, Νικος Νικολοπουλος και Γιώργος Λαζαρίδης, οι οποίοι ειναι και οι τρεις κατα της Συμφωνιας των Πρεσπών)

Απο τους εναπομειναντες, συμφωνα με πληροφορίες θεωρείται δεδομένη η μετακίνηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να μη γίνει αυτή, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα ψηφισει υπέρ της Συμφωνιας των Πρεσπων. (Ο Παπαχριστοπουλος είναι γιατρός δρματολογος απο το Ξυλοκαστρο, ανήκε στη ΝΔ μέχρι το 2013 και εν συνεχεία προσχώρησε στους ΑΝΕΛ με τους οποίους εξελεγη το 2015)

Η Ελενα Κοντουρά φέρεται επισης ότι θα κατέλεθει στις ποεμενες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και έχει δηλωσει ανιγματικάότι όσον αφορά στις Πρέσπες «θα ψηφίσει κατά συνειδηση». (Πρώην μοντέλο και αθλητρια, που το 2004 εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη ΝΔ. Το 2012 ο Α. Σαμαράς την διέγραψε επειδή δεν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και εκεινη εντάχθηκε στους ΑΝ.ΕΛ.)

Ο Κώστας Ζουράρις δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ούτε και πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ.

Ο Κωνσταντινος Κατσίκης είναι κατά της Συμφωνιας των Πρεσπών (Γιος του βουλευτής της ΝΔ και της ΔΗΑΝΑ Θεόδωρου Κατσικη, νομικός Είχε θέσει υποψηφιότητα στη Περιφέρεια Αττικής δυο φορές με τη Νέα Δημοκρατία Στις βουλευτικές εκλογές του 2012 έθεσε δυο φορές υποψηφιότητα και με το ΛΑΟΣ και το 2014 εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ)

Ο Βασίλης Κοκκαλης είναι ήξεις-αφήξεις (Είναι νομικος απο τη Λάρισα και εξελέγη με τους ΑΝΕΛ το 2015. Ηταν πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ από το 2005 έως το 2014, επίσης δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λάρισας από το 2000 έως το 2010)

Η Κόλλια-Τσαρουχά είναι κατά της Συμφωνιας (Εκλεγόταν με τη ΝΔ μεχρι το 2012 οπότε και διεγράφη επειδή δεν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο Τότε προσχώρησε στους ΑΝ.ΕΛ.)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here