Γλυκά Νερά-Μπαλάσκας: Αν δεν ήταν βλάκας, σε 4 χρόνια θα ήταν έξω-ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο κ. Μητσοτάκης για τον συνδικαλιστή του

Ρεσιτάλ έδωσε για ακόμη μία φορά ο έκπτωτος συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας, αφού λίγες ώρες μετά την εξιχνίαση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, εμφανίστηκε σε πρωινές εκπομπές, δίνοντας οδηγίες στους επίδοξους γυναικοκτόνους, για να τη γλιτώνουν με λία χρόνια φυλάκισης!

«Δείχνει ότι είναι βλάκας», είπε ο κ. Μπαλάσκας. Και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «κείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και «τρελάθηκε» … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή … θα πήγαινε «εν βρασμώ ψυχής» σε οικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή», «δε λειτουργούσα εγώ», με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

Και μάλιστα, έβαλε ακόμα μία ποιοτική παράμετρο για τους επίδοξους γυναικοκτόνους, που ακολουθώντας τις οδηγίες τους μπορεί να επιτύχουν αυτή την χαμηλή ποινή φυλάκισης. «Είναι νέο παιδί», είπε για το δολοφόνο, δηλαδή με βάση τις προτάσεις του θα ήταν ξανά «έξω» πριν καν φτάσει τα 40… Προφανώς, τα παραπάνω δεν τα υποδέχθηκαν με θέρμη τα ελληνικά social media…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης για τον συνδικαλιστή του

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά» σχολίασε η αξιωματική νατιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέληξε: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here