Πείραμα με το άνοιγμα των σχολείων-Γιατρός, μέλος της επιτροπής του ΕΟΔΥ: Κάνουμε πρόβα για τον Σεπτέμβριο

 

Δύο ειδικοί γιατροί παραδέχονται ευθέως ότι το  άνοιγμα των σχολείων είναι μια πρόβα τζενέράλε, ένα επιδημιολογικό πείραμα δηλαδή, για να δούμε πως θα άνε τα πράγαμα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο!

Σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ο καθηγητής μικροβιολογίας Αλκής Βατόπουλος, μέλος της επιτροπής ειδικών του ΕΟΔΥ, δήλωσε ευθαρσώς ότι με το άνοιγμα των σχολείων κάνουμε πρόβα για να δούμε πως θα πάνε τα πράγμα ενόψει Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος σημεώσε ότι η ενέργεια ε΄χει ρίσκο αλλά η κοινωνία πρέπει να ανοίξει. Απαντώντας μάλιστα σε παρατήρηση ότι πολλοί μαθητές της Γ’ Λυκείου φοβούνται μήπως αρρωστήσουν τώρα που θα πάνε στο σχολείο και χάσουν τις πανελλαδικές τελικά, τους παρότρυνε απλά…να μείνουν σπίτι τους τις παραμονές!

Δηλαδή ο κ. καθηγητής αποδέχθηκε μια χαρά ότι είναι ενδεχόμενο να κολλησουν στο σχολείο και τους συνέστησε απομόνωση λίγες μερες πριν τις εξετάσεις!!!

Χθες ο Α. Σκουτέλης, καθηγητής παθολογίας στην ΕΡΤ, δήλωσε με άνεση: Το άνοιγμα των σχολείων είναι πρόβα τζενεράλε για τον Σεπτέμβριο-Κανονικά πειράματα δηλαδή στη κοινωνία

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here