Ασθενοφόρα και περιπολικά σε «μάχη» γονιών, παιδιών σε κατάληψη την Καλαμάτας

Αδιανόητα σκηνικά με το… καλημέρα στο πρώην Πολυκλαδικό της Καλαμάτας με σοβαρά επεισόδια μεταξύ γονέων και μαθητών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του best-tv.gr όταν οι καθηγητές επιχείρησαν το πρωί να μπουν στους χώρους του 6ου Γενικού Λυκείου της Καλαμάτας, δέχθηκαν την επίθεση των μαθητών. Στον έντονο λεκτικό διαπληκτισμό που ακολούθησε, ένας γονέας επιχείρησε να μπει μέσα και να ανοίξει την πόρτα και οι μαθητές του πέταξαν καρέκλες και τον χτυπούσαν, με συνέπεια να ακολουθήσει… ο γενικός χαμός. Μέχρι και ασθενοφόρο του ΕΚΑB έφθασε στον χώρο, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία.

Δεν ξέρουμε αν οι γονείς που προκαλούν τα επεισόδια είναι γονείς καταληψιών ή γονείς παιδιών που δεν μετέχουν. Όμως σήμερα για παράδειγμα, συνελήφθη γονέας παιδιού το οποίο σε κατάληψη στην Αμφιλοχία κατανάλωσε τόσο πολύ αλκοόλ, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οπότε γεννάται το ζήτημα, αν ο γονιός πάει φυλακή επειδή δεν «μάζεψε» το παιδί του από κατάληψη, αλλά πάει φυλακή και όταν πάει να το μαζέψει με το ζόρι, ποια είναι η λύση; Μάλλον η λύση ειναι η  κα Κεραμέως και το άριστο επιτελείο της να δουν επιτέλους στα σοβαρά τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων και να τελειώνει η ιστορία χωρίς να γίνονται μπαλάκι οι ευθύνες για παιδιά που ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή να μη στοιβάζονται στις τάξεις την ίδια ώρα που τους απαγορεύουν τα πάρτι…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here