Βόλτα Κ. Μπακογιάννη στον Αγιο Παντελεήμονα

Βόλτα στην περιοχή του Αγιού Παντελεήμονα έκανε ο υποψήφιος για Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης.

Τον κ. Μπακογιάννη συνόδευε και ο άλλοτε πρόεδρος της «επιτροπής κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα», o οποίος είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως, μαζί με άλλους τρεις, ανάμεσά της και η χρυσαυγίτισα Θεμις Σκορδέλη, για επιθέσεις με πέτρες, αυγά και γιαούρτια σε βάρος των εκπροσώπων του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» και του επικεφαλής της Αλέκου Αλαβάνου, τον Οκτώβριο του 2010, αλλά απηλλάγη στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Εκ παραδρομής είχε γραφεί αρχικά ότι ο συγκεκριμένος κάτοικος ήταν καταδικασμένος για την παραπάνω επίθεση. Η αλήθεια είναι ότι είχε καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο στον δεύτερο βαθμό.

 

 κείμενο

Ν. Ηλιόπουλος: Με ακροδεξιά ατζέντα ο Μπακογιάννης

Τη στάση του Κ. Μπακογιάννη, που «προσπάθησε να οικοδομήσει φιλελεύθερο προφίλ και τώρα παίζει με ακροδεξιά ατζέντα, επενδύει στην ατζέντα της ασφάλειας με επίκεντρο τον Άγιο Παντελεήμονα, στην περιοχή όπου χτίστηκε η Χρυσή Αυγή» στηλίτευσε ο Ν. Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα στον News 247 ότι «ποτέ δεν ακούμε στα κυρίαρχα ΜΜΕ για την ανομία στους εργασιακούς χώρους.

Το ποιο κομμάτι της ανομίας επιλέγει κανείς να αναδείξει δείχνει μια πολιτική στόχευση.

Όταν δεν βρίσκεις μια κουβέντα να πεις για τη Χρυσή Αυγή, κι αυτό δείχνει πολιτικές κατευθύνσεις» υπογράμμισε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here