Διαδραστικά μαθήματα Αρχαίων της εταιρείας του διαφημίζει ο Αδ Γεωργιάδης έναντι 5 ευρώ-Φίλης: Μια κυβέρνηση που δεν παύει να εκπλήσσει-Ντροπή!

Την οργισμένη έκρηξη του Ν.Φίλη, τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η εμπορική αξιοποίηση της κρίσης από τον υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του, διαφημίζει διαδραστικό πρόγραμμα αρχαίων για παιδιά, έναντι 5 ευρώ, μέσα από την «Ελληνική Αγωγή», που ανήκει στον ίδιο!!

Πρόκειται για πράξη εκτός πολιτική ηθικής και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο κ. Γεωργιάδης θα είχε ήδη πάει σπίτι του. Ομως στην Ελλάδα, του Κυρ. Μητσοτάκη, παραμένει προβεβλημένος υπουργός!

Η ανάρτηση-απάντηση του Ν. Φίλη

Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το Παιδείας!

Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη! Mε απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5€!

Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση… Δεν σταματά στα voucher – περίγελο για τους επιστήμονες.

Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα όρια που ορίζει η ηθική!

Ντροπή!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here