Χαρδαλιάς: Προσωπικό μήνυμα με πανηγυρισμούς για «εθνική επιτυχία» στη πανδημία-(βίντεο)

Με πρόσχημα το Πάσχα και την τήρηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα προσωπικό μήνυμα, στο οποίο, επαίρεται, δήθεν σεμνά και ταπεινά, για τους λίγους νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, μιλώντας για ¨εθνική επιτυχία» που δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ!

Ο κ. Χαρδαλιάς υπέπεσε με το τρόπο αυτό σε σοβαρό ατόπημα. Ξεκινά το μήνυμα του με τους αριθμούς των νεκρών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα, αν εκ. κατοίκους. Και προβάλλοντας με φαρισαικό τρόπο τον πράγματι χαμηλό αριθμό θυμάτων στην Ελλάδα, μιλά αμέσως μετά για ¨εθνική επιτυχία». Μόνο που ως σεμνός και ταπεινός που είναι, αυτήν την εθνική επιτυχία, όπως ο ίδιος την αποκαλεί, δεν θα την «πανηγυρίσουμε ποτέ!

Ο κ. Χαρδαλιάς και η κυβέρνηση, σωστά προσπαθεί να αποτρέψει χαλάρωμα των περιορισμών λόγω Πάσχα, ώστε να μην χαλάσει η εξαιρετικά χαμηλή πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Ομως με έμμεσο τρόπο, προβαίνει σε μια απαράδεκτη «τυμβωρυχία», αυτή τη φορά  προβάλλοντας με έπαρση τον χαμηλό αριθμό των νεκρών, για να θριαμβολογήσει, αλλα σε χαμηλούς τόνους.

Το ακρβως αντίθετο αυτού που εκαναν το καλοκαίρι του 2018.

Δείτε την προσωπική καμπάνια του κ. Χαρδαλιά πάνω στην πανδημία:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here