Ποιοί λαχνοί κερδίζουν από 1.000 ευρώ στις 8 πρώτες φορολοταρίες που κληρώθηκαν

 

Αναρτώνται σταδιακά τα αποτελέσματα των 10 κληρώσεων του υπουργείου Οικονομικού και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο της μεγάλης Λοταρίας του Δεκεμβρίου.

Αν δεν ξέρετε τους αριθμούς των λαχνών σας, βασικά δεν χειάζεται να ανατρέχετε στους πίνακες. Μπαίνετε με τα στοιχεία σας στην εφαρμογή (ονομα χρήστη και κωδικό) και πατάτε «είσοδος». Εν συνεχεία σας βγάζει διαφορες επιλογες, μεταξύ των οποίων και το «λαχνοί-κλήρωση», οπότε εκεί πατάτε  «εκτύπωση» και η σελίδα δείχνει αν έχετε κερδίσει κάτι ή όχι σε οποιαδήποτε από τις κληρώσεις.

Αν δεν έχετε δώσει τραπεζικό λογαριασμό για να σας κατατεθούν τα χρήματα, μέσα σε τρεις μήνες τα παίρνουν οι «αναπληρωματικοί» που κληρώθηκαν.

Επίσης τα παίρνουν αναπληρωματικοί αν σε κάποιον τύχει να κληρωθούν παραπάνω από ένας τυχερός  λαχνός -κάθε άτομο δικαιούται πολλούς λαχνούς αλλά μόνον ένα έπαθλο. Οπότε αν κάποιος είναι πολύ τυχερός και κερδίσει 3 λαχνούς, θα πάρει μόνο 1.000 ευρώ και τα άλλα 2000 ευρώ θα δοθούν στους «αναπληρωματικούς» που κληρώθηκαν

Μέχρι τις 5 μ.μ. είχαν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των κληρώσεων για τους μήνες Μάρτιο – Σεπτέμβριο.

Εδώ μπορείτε να δείτε την  πρώτη κλήρωση

Εδώ μπορείτε να δείτε την δεύτερη κλήρωση

Εδώ μπορείτε να δείτε την τρίτη κλήρωση

Εδώ την τέταρτη

Εδώ την πέμπτη

Εδώ την έκτη

Εδώ την εβδομη

Εδώ την όγδοη

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here