Σε ψήφο εμπιστοσύνης μετέτρεψε η κυβέρνηση τη μομφή κατά Πολάκη-Δραγασάκης: Το πρόβλημά σας είναι ο Τσίπρας

«Το πρόβλημά σας δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της απήχησης που έχουν στον λαό» απάντησε στον Κυρ. Μητσοτάκη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομίας, Γ. Δραγασάκης, ο οποίος εκ μέρους του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα που βρίσκεται στη Ξάνθη, μετέτρεψε την πρόταση μομφής κατά Πολάκη, σε ψήφο παροχής εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Την εξέλιξη αυτή είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όταν προ ημερών είχε πει στο Κοινοβούλιο πως στην περίπτωση που η αξιωματική αντιπολίτευση στραφεί κατά του κ. Πολάκη, τότε θα «μετατρέψει» τη συζήτηση σε παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η κοινοβουλευτική συζήτηση θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το βράδυ.

Ο κ. Δραγασάκης, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της ΝΔ με το οποίο επιχειρεί να κρύψει την αδυναμία της, καθώς αποφεύγει να μιλήσει για την οικονομική πολιτική και την μείωση των φόρων, αλλά εστιάζει την τακτική της μόνο στο πρόσωπο του κ. πολάκη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here