Παππάς: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση του ΕΣΡ στην αδειοδότηση των καναλιών-Επίθεση σε Μητσοτάκη

 

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ

Επίθεση στο ΕΣΡ εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι οι καθυστερήσεις στις διαδικασίες για τη διενέργεια νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αδικαιολόγητες. Νωρίτερα, μιλώντας στο Κόκκινο είχε κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αποτυχημένη προσπάθεια εκτέλεσης συμβολαίου υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων, με αφορμή τις συνεχείς επιθέσεις που εξαπολύει η ΝΔ στην ΕΡΤ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Παππάς κάλεσε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να προχωρήσει άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς -όπως είπε- του έχουν παραχωρηθεί η σχετική υποδομή και τεχνογνωσία.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» και αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ΕΡΤ, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «η δημόσια τηλεόραση είναι φορέας που δεν έχει την πολυτέλεια να κρύβει ειδήσεις όπως το απλήρωτο δάνειο του κ. Μητσοτάκη, ή να κρύβει κάτω από το χαλί τη δίκη και τις εξελίξεις για την υπόθεση της Siemens».

«Αυτά ενοχλούν. Είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια εκτέλεσης συμβολαίου υπέρ πάρα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, επεσήμανε ότι πλέον «οι εταίροι μας έχουν αναλάβει δέσμευση για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και καλούνται να είναι συνεπείς. Πρέπει πολιτικοί και ΜΜΕ να μπούμε στη διαδικασία να συζητάμε μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here