Μαξίμου για Μητσοτάκη: Ο υπουργός των απολύσεων θα δει από την αντιπολίτευση να ενισχύεται το κοινωνικό κράτος-Και θα λέει «ναι» σε όλα τα μέτρα ελάφρυνσης

Σκληρή απάντηση στο Κυρ. Μητσοτάκη και τη Νδ που εμφανίζονται νοσταλγοί των μνημονίων και των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζονται οι αντιδράσεις του στις προσλήψεις στο δημόσιο και τονίζεται πως ο υπουργός των απολύσεων και της αναλογίας 1:5 στις προσλήψεις στο δημόσιο, θα βλέπει από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και το κοινωνικό κράτος να ενισχύεται και θα ψηφίζει όλα τα μέρα ελάφρυνσης που θα φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο υπουργός των απολύσεων και υμνητής των μνημονίων που διέλυσαν τη δημόσια Υγεία και Παιδεία, αφήνοντας νοσοκομεία και σχολεία χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές και δασκάλους, κατηγορεί την κυβέρνηση που με σχέδιο θέλει, αφού έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, να ανοικοδομήσει το κοινωνικό κράτος.

Ωστόσο, δεν προκαλεί καμία εντύπωση, αφού ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει την αναλογία 1:5 στο Δημόσιο, για την οποία έκανε πίσω μέχρι και το ΔΝΤ.

Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα δει προς απογοήτευση του ιδίου και των συμφερόντων που εκπροσωπεί και το κοινωνικό κράτος να ενισχύεται και τα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών να ψηφίζονται ένα προς ένα. Και θα λέει «ναι σε όλα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here