Ειρωνική απάντηση Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Τα 100 δις επενδύσεων θα τα φέρει με την offshore που χρηματοδοτεί εταιρεία της συζύγου του και Πρώτο Θέμα;

Με ένα άκρως ειρωνικό τρόπο απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι στις εξαγγελίες του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα φέρει επενδύσεις 100 δις ευρώ. Θα τις φέρει με την ίδια offshore που χρηματοδοτεί εταιρεία της συζύγου του Μαρέβας και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα;

«Ο ιεραπόστολος των επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά. Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ», ανέφεραν κύκλοι του Μαξίμου. Και συνέχιζαν:

«Η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014. Τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις.

Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν τα 100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here