«Θρίλερ» με την εξαφάνιση ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στην Κάντζα

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές μετά την εξαφάνιση του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του είναι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα στην οποία συχνάζουν αρκετοί επώνυμοι.

Ο 53χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε  τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα αφότου πήγε σε γάμο. ‘Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Μόλις οι συγγενείς του αντιλήφθηκαν την εξαφάνισή του αμέσως μετέβησαν στο ΑΤ Παλλήνης και έπειτα από σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φαίνεται να μην ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα με τους συγγενείς του να εκφράζουν φόβο για τη ζωή του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here