Την αποπομπή Διαματάρη ζητά ο Αλ. Τσίπρας για το fake πτυχίο από το Columbia-«Αλλιώς δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο»

Να πάρει θέση κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, στο μείζον θέμα που έχει προκύψει με τον δήθεν πτυχίο που πήρε από το Columbia o υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού Αντ. Διαματάρης. «Περιμένω να πάρει θέση και να τον αποπέμψει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη, όπου παρέστη και μίλησε στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Περιμένω μια απάντηση σήμερα από τον Μητσοτάκη. Αν τον κρατήσει τελικά τον Διαματάρη σημαίνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο» είπε.

«Έχουμε μια κυβέρνηση της πολιτικής εξαπάτησης, της ψεύτικης αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στη μεσαία τάξη πρόσθεσε ότι η ΝΔ έκανε σημαίας της τις ελαφρύνσεις σε αυτή και «αντί για ελαφρύνσεις βλέπουμε επιβαρύνσεις και στοχευμένες πολιτικές εξυπηρετήσεις μεγάλων συμφερόντων».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια δημιουργίας «χωρίς αποκλεισμούς της νέα δημοκρατικής παράταξης που έχει ανάγκη ο τόπος», αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας Αλεξανδρούπολη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανοίγει, μεγαλώνει και μετασχηματίζεται», υπογράμμισε ο Αλ.Τσίπρας προσθέτοντας ότι «εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η χώρα να προχωρήσει σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».

Παράλληλα ο ίδιος επανέλαβε το στόχο να δημιουργηθεί ένα κόμμα «ζωντανό, λαϊκό, μαζικό και έτοιμο να κυβερνήσει».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here