Τσίπρας: Ιδού το βίντεο με τις δηλώσεις Πέτσα-Αν δεν ζητήσει συγγνώμη o κ. Μητσοτάκης ή την παραίτησή του, είναι ψεύτης και μάλιστα με περικεφαλαία

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απάντησε στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος αμφισβήτησε μέσα στη Βουλή, την αναφορά του κ. Τσίπρα σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα, αποκαλώντας τον μάλιστα με τον γνωστό αμετροεπή του στόμφο ψεύτη!

Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε να του δώσει σε μερικά λεπτά την απομαγνητοφώνηση των δηλώσεων Πέτσα πράγμα που έκανε με την ανάρτησή του. Τον κάλεσε μάλιστα μετά από αυτό, ή να ζητήσει συγγνώμη ή να την παραίτηση Πέτσα, αλλιώς θα είναι εκείνος ψεύτης με περικεφαλαία.

Η ανάρτηση

Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές:

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here