Τραγωδία στο Λουτράκι: Τέσσερις άνδρες νεκροί σε σπήλαιο-Ανέβλυζε αναθυμιάσεις-Είχαν μαζί τους γεννήτρια

 

Νεκροί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα τέσσερις άνθρωποι, ηλικίας από 35 έως 65 ετών περίπου, σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, οι τέσσερις άνδρες, που είχαν μαζί τους γεννήτρια, ανασύρθηκαν νεκροί από φρέαρ.

O συναγερμός σήμανε στις 2 τη νύχτα, όταν μια γυναίκα, η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων, ειδοποίησε τις αρχές.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, δήλωσε (Open) ότι ερευνώνται όλα τα σενάρια για την τραγωδία, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα, όπως και κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναθυμιάσεις ανέβλυζαν στην σπηλιά από την οποία ανασύρθηκαν νεκροί τέσσερις άνδρες τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπος της Πυροσβεστικής στον Αθήνα 984, η Υπηρεσία ενημερώθηκε περίπου στη 1 και 20 για το περιστατικό, ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 5 και μισή το πρωί.

Η σπηλιά δεν ήταν κάθετη αλλά κατηφορική, με διατομή τρία επί δύο μέτρα.

Στον χώρο βρέθηκαν διάφορα εργαλεία, τα οποία ερευνάται αν ανήκαν στην ομάδα των τεσσάρων ανδρών ή προϋπήρχαν στον χώρο.

Στην επιχείρηση για την ανάσυρσή τους συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here