Το είπε κι αυτό ο Αδωνις: Σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis!

O Αδωνις Γεωργιάδης,νομίζει ότι βρίσκεται ακόμη στην εποχή όπου μπορεί να λέει ότι θέλει ακόμη και να κάνει το άσπρο-μαύρο, χωρίς να δίνει λογαριασμό. Ετσι και στο σκάνδαλο Novartis. Κατάλαβε ότι στριμώχθηκε και πραγματικά και επικοινωνιακά από τη προβολή του τεκμηρωμένου ντοκιμαντέρ της ιταλόφωνης ελβετικής τηλεόρασης, και έκανε το ίδιο. Μίλησε εμμέσως για «σκευωρία», είπε ότι το θέμα επιστρέφει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει αντεπίθση ενοψει της προανακριτικής και γενικά υποβάθμισε όσο δεν πάει τις αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε τα εξής στο «Πρώτο Θέμα 104,6»: «Δεν υπάρχει κανένα καινούργιο στοιχείο στο ντοκιμαντέρ για τη Novartis. Το θέμα επιστρέφει τώρα διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει αντεπίθεση ενόψει της Προκαταρκτικής που ξεκινάει αύριο».

Στη συνέχεια, έστρεψε τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι τα έχει… χαμένα: «Έχασαν όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν το 2019. Μετά από τις ήττες που υπέστησαν θα υπέθετε κανείς ότι θα άλλαζαν τη λανθασμένη τακτική τους. Συνεχίζουν, ωστόσο, την ίδια. Είναι πράγματι εντυπωσιακό».

Ο κ. Γεωργιάδης, τα είπε όλα αυτά, για να αποφύγει να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις, για όσα είπε σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ότι δηλαδή, μπορεί εταιρείες σαν την Novartis να δίνουν χρήματα σε πολιτικούς και γιατρούς αλλά επίσης σώζουν ζωές»!

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τους τρείς μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, που κατέθεσαν στοιχεία στο FBI για την Novartis, σε όλη τη διαδρομή του από τον δικηγορικό γραφείο του Π. Σαράκη στην Αθήνα έως τις ΗΠΑ, στοιχειοθετώντας ένα από τα πιό ηχηρά σκάνδαλα χρηματισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά διεθνώς.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here