Τα «σπάει» το σποτ για τον ελληνικό τπουρισμό με τον Γ. Αντετοκούμπο

Το νέο σποτ για τον ελληνικό τουρισμού, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα NBAer Γιάννη Αντετοκούμπο, αναδημοσιεύεται από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο.

Το σποτ έχει παίξει σε Αμερική που με εξαίρεση τα μεγάλα FOX, ABC, NBC, USAToday, έχει μπει σε εκατοντάδες τοπικά-πολιτειακά website. Επίσης, στην Πολωνία, το Βέλγιο, την Ελβετία, τη Γαλλία σε όλα τα δημοφιλή μέσα ενημέρωσης, στη Μ.Βρετανία και στην Κίνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας, ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο, αναδεικνύοντας όλα τα επιμέρους θεματικά τουριστικά προϊόντα της (γαστρονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, city-break κ.ά.) με τη συμμετοχή του στο σποτ. Το νέο σποτ παρουσιάστηκε επισήμως στο Υπουργείο Τουρισμού με μεγάλη επιτυχία στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ από την κα Κουντουρά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο δημοφιλής αθλητής «ανέβασε» το νέο σποτ στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει εκατομμύρια ακόλουθους ανά τον πλανήτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here