ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε κουβέντα για Σαλμά στην «ανάκριση» στον ΣΚΑΪ-Θα τον αποπέμψει μετά τις καταγγελίες της Ενωσης Δικαστών για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

 

«Ο κ. Μητσοτάκης σε μια ακόμη πολύ «δύσκολη» συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφίας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο νοβαρτις».

Αυτό σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο που ο Σκάι και άλλα ΜΜΕ «έθαψαν» την καταγγελία της Ενωσης Δικαστών για ωμή παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ Μ. Σαλμά σε δικαστές και εισαγγελείς για τη μήνυση του στο σκάνδαλο Novartis.

Kαι συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα. Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά.

Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας: Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here