ΣΥΡΙΖΑ για μεταστροφή της ΝΔ στη συμφωνία των Πρεσπών: Καλή επιστροφή στην πραγματικότητα-Η πολιτική μας δικαιώνεται-Καλά ξεμπερδέμετα με τους ακροδεξιούς

«Επί μήνες, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης, επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.»

 

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης ου αρχίζουν να βλεπον πλέον με θετικό μάτι για τις δό χ΄ρες την συμφωνία των Πρεσπών.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

Μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα. Τώρα, οι υπουργοί της μιλούν για «επωφελείς τρόπους συνεργασίας και για τις δύο πλευρές» (Μ. Βαρβιτσιώτης), και για «ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες» (Ν. Παναγιωτόπουλος).

 

Δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή στην πραγματικότητα, και την πάγια εθνική γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, αλλά και καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here