ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτη ομολογία Γεωργιάδη ότι θρηνούμε θύματα στη Θεσσαλονίκη γιατί αγνόησαν λοιμωξιολόγους για lockdown πριν του Αγίου Δημητρίου-Καρφώνει Μητσοτάκη

Η κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνεί τα περισσότερα θύματα της πανδημίας, επιβεβαιώνει τα χυδαία ψέματα του κ. Μητσοτάκη που έλεγε σε συνέντευξή του στον Alpha πως «κανένας ειδικός δεν μας το είχε υποδείξει».

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία σχολιάζει τις σημερινές απίστευτες δηλώσεις ομολογίας του κυβερνητικού μπάχαλου και των ευθυνών του ίδιου του πρωθυπουργού, για την έκρηξη της πανδημίας στην Θεσσαλονίκη.

Και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:

Επιβεβαιώνει όμως και κάτι χειρότερο: Τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, που λαμβάνει αποφάσεις ερήμην της Επιτροπής και των ειδικών, βάζοντας το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο Αδ. Γεωργιάδης είπε πως η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε λοκντάουν στη Θεσσαλονίκη πριν τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου, που είναι ο πολιούχος της πόλης, προκειμένου να μη δυσαρεστήσει την Εκκλησία.

Όπως παραδέχτηκε, η κίνηση αυτή ήταν λανθασμένη καθώς η Εκκλησία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον συνωστισμό, γεγονός που οδήγησε στη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στην πόλη αλλά και στη ραγδαία αύξηση των θυμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here