Συνταξιούχος σε Καραμανλή: Μας ξεφτυλίσατε

ΦΩΤΟ: Thestival

Στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13 (στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του δήμου Θεσσαλονίκης), στο κέντρο της πόλης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, συμμετέχοντας στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. 

Τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν βουλευτές, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι κατά την άφιξή του άρχισαν να χειροκροτούν.

Ο κ.Καραμανλής ήταν αρκετά ευδιάθετος και βγήκε πολλές φωτογραφίες χωρίς να χαλάσει χατίρι σε κανέναν.

Όταν μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τα γυαλιά του και ζήτησε από έναν δημοσιογράφο τα δικά του. «Έχω και πρεσβυωπία» είπε γελώντας και επέστρεψε τα γυαλιά.

Να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρησή του συνέβη και ένα απρόοπτο με έναν συνταξιούχο, ο οποίος περίμενε τον πρώην πρωθυπουργό. Τον πλησίασε και του είπε «μας ξεφτιλίσατε». Ο Κ. Καραμανλής δεν απάντησε, συνέχισε προς το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο συνταξιούχος, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις περικοπές στη σύνταξή του που συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια και η διαμαρτυρία του δεν απευθύνεται συγκεκριμένα μόνο στον Κώστα Καραμανλή, αλλά προς όλους τους πολιτικούς καθώς τους θεωρεί όλους υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

Πηγή: Συνταξιούχος σε Κ. Καραμανλή: Μας ξεφτιλίσατε -Οι σέλφις, τα χειροκροτήματα και η πρεσβυωπία [βίντεο] | iefimerida.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here