Στις 14 Σεπτέμβρη ανοίγουν τα σχολεία με όλους τους μαθητές στη τάξη-Επικοινωνιακό σόου και κανένα σοβαρό σχέδιο από την κυβέρνηση

Το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε και επίσημα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας κατά τα λοιπά επανέλαβε τις προηγούμενες ανακοινώσεις της και επέμεινε σε τάξεις σε πλήρη λειτουργία, χωρις αραίωση δηλαδή του μαθητικού πληθυσμού, επικαλούμενη εισήγηση της επιτροπής ειδικών!!!

Δηλαδή φοράτε μάσκες, όλοι στις τάξεις και ο θεός βοηθός!

Η κυβέρνηση επιδόθηκε σε ένα επικοινωνιακό σόου επαναλαμβάνοντας ήδη γνωστές ανακοινώσεις.  Δεν ανέπτυξε κανένα απολύτως σοβαρό σχέδιο για το άνοιγμα των σχολείων. Εξαντλήθηκε σε περιπτωσιολογία και τη λογική του βλέποντας και κάνοντας. Η υγεία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους είναι πλέον σε άμεσο κίνδυνο με ευθύνη της κυβέρνησης η οποία δείχνει ανέτοιμη και ανίκανη να αρθρώσει έναν στιβαρό σχεδιασμό με λιγότερα παιδιά ανά τάξη!

Στη συνέντευξη Τύπου για τα σχολεία ήταν, επίσης, παρόντες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου.

Ο κ. Θεοωρικάκος το μόνο που είπε έίναι ότι θα προσληφθούν καθαρίστριες.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here