Στην εισαγγελέα οι Σακκάς-Δημητράκης για την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ

Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο που συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού αυτόματου μηχανήματος συναλλαγών (ΑΤΜ), στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο Κώστας Σακκάς και ο Γιάννης Δημητράκης, 35 και 41 ετών αντίστοιχα, γνωστοί από τη δράση τους εντός του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Μαζί με τους κατηγορούμενους για τη ληστεία, στην εισαγγελέα θα οδηγηθεί και μια 39χρονη, η οποία συνελήφθη και φέρεται να είναι συνεργός τους.

Με αφορμή την μεταγωγή των συλληφθέντων στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, συλλογικότητα αναρχικών προγραμματίζει συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της πόλης, σύμφωνα με ανάρτηση σε γνωστή διαδικτυακή σελίδα τού αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.

Με αφορμή τη μεταγωγή των συλληφθέντων στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, συλλογικότητα αναρχικών προγραμματίζει συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της πόλης, σύμφωνα με ανάρτηση σε γνωστή διαδικτυακή σελίδα τού αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here