Σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, μεταξύ οπαδών ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Να ματαιωθεί o τελικός

 
Εικόνες απέραντης ντροπής και απερίγραπτου χάους στο Βόλο, λίγο πριν το τελικό, αμαυρώνουν για μια ακόμη φορά αυτό που κατ ευφημισμόν αποκαλείται ελληνικό ποδόσφαιρο. Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο Πανθεσσαλικό στάδιο λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Η πολιτεία δεν έχει λύση αν σέβεται τον εαυτό της και τους θεσμους από τα να ματαιώσει οριστικά την διεξαγωγή του τελικού και να τιμωρήσει αυστηρά τους υπαίτιους.

Οι φίλοι των δύο ομάδων βρίσκονται στα πέταλα του σταδίου, τα οποία ωστόσο ενώνονται από μια πεζογέφυρα η οποία έμεινε αφύλακτη, με αποτέλεσμα να έχουμε πάνω σε αυτή, μάχες σώμα με σώμα.

Ο κίνδυνος να πέσει κάποιος από μεγάλο ύψος είναι ορατός, ενώ η αστυνομία αναζητά τρόπο να επέμβει.Επεισόδια και εκτός γηπέδου

Νωρίτερα, μερίδα οπαδών της Ένωσης επιχείρησε να σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας και να εισέλθει χωρίς εισιτήριο στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων.

Σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε χρήση δακρυγόνων και φωτοβολίδων κρότου-λάμψης, ενώ ακολούθησε, μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, κυνηγητό στους γύρω δρόμους και πετροπόλεμος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here